Η Μάγια Τσόκλη πέρασε υπέροχα στο πολύχρωμο, ατμοσφαιρικό σπίτι της Ελένης Ψυχούλη στο Πήλιο - Έτοιμο να υποδεχθεί & foodlovers (φωτό)

Άκρως instagrammable!

Ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο πέρασε η Μάγια Τσόκλη στο πολύχρωμο σπίτι της Ελένης Ψυχούλη.

Η δημοσιογράφος επισκέφθηκε το Προμύρι, χωριό της Θεσσαλίας στο Πήλιο και απόλαυσε την πραγματική φιλοξενία!

Μέσα από στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους 38 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram βλέπουμε το εσωτερικό του σπιτιού της αγαπημένης σεφ.

Γεμάτο χρώματα, κάδρα, περίτεχνα μαξιλάρια και χαλιά, κάθε χώρος εκπέμπει ένα μοναδικό aesthetic, κατάλληλο για instagram posts!

Οι γαλάζιες πόρτες, το ξύλινο πάτωμα και οι ροζ τοίχοι, μαρτυρούν μία ατμόσφαιρα που σε χαλαρώνει και σου φτιάχνει τη διάθεση.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Μάγια Τσόκλη σε λίγο καιρό θα προσφέρεται και για διαμονή στους  λάτρεις των γαστρονομικών διαδρομών ή αλλιώς foodlovers!

"Πέρασα το Σαββατοκύριακο στο Προμίρι και τη γύρω περιοχή του Νοτίου Πηλίου, στο καταπληκτικό σπίτι της @elenipsyhouli που τόσο της μοιάζει.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι το έχει φτιάξει με τα χεράκια της και τα προικιά που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια!

Σε λίγο καιρό, το σπίτι θα προσφέρεται και για διαμονή στους λάτρεις των γαστρονομικών διαδρομών", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Μάγια Τσόκλη.

Διαβάστε ακόμη: Η Ελένη Ψυχούλη & οι διατροφικές της διαταραχές - ''έφτασα τα 34 κιλά, η παχυσαρκία είναι πρόβλημα''

Διαβάστε ακόμη: Μάγια Τσόκλη: «Έπιασα γρομπαλάκι, ήταν καρκίνος του μαστού - Έπεσαν τα μαλλιά & τα φρύδια μου, αλλά επανήλθα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ