Made in Greece τα κομψά μαγιό της Antmarkant - Κλασικές φόρμες, vintage στοιχεία & μοτίβα από τη δεκαετία των 60s (φωτό)

Κάθε δημιουργία μεταφέρεται στο σήμερα, με μία φρέσκια και δυναμική ματιά

Η antmarkant συστήνεται στο χώρο του swimwear και beachwear μέσα από δημιουργίες υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εστιάζοντας σε υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, μοτίβα ειδικά σχεδιασμένα για κάθε συλλογή και πατρόν με άψογη εφαρμογή.

Κλασικές φόρμες, vintage στοιχεία και μοτίβα από τις εμβληματικές δεκαετίες των ΄50, ΄60 και ΄70, εμπνέουν την κάθε δημιουργία και τη μεταφέρουν στο σήμερα, με μία φρέσκια και δυναμική ματιά.

byway-bikini

boulevard-bikini-in-sazerac-design

Κεντρική επιλογή της antmarkant είναι οι δυναμικές γραμμές και η κομψότητα. Όλες οι δημιουργίες βασίζονται στη διαχρονική απλότητα και την αβίαστη πολυτέλεια, καθώς η έμπνευση έρχεται από παλαιές στιγμές της μόδας, στιγμές αναλλοίωτες και επίκαιρες.

Η antmarkant προτείνει μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα αλλά και beachwear δημιουργίες σε lounge ατμόσφαιρα. Ταξιδεύει σε καλοκαιρινούς προορισμούς και εμπνέεται από αυτούς.

bottom-low-in-gimlet-design

skirt-in-amour-design

Αγαπάει το γυναικείο σώμα και το αναδεικνύει μέσα από τις δημιουργίες της. Κάθε δημιουργία απευθύνεται σε γυναίκες με ρεαλιστικό σωματότυπο, που λατρεύουν τη μοναδικότητα και την υψηλή αισθητική. Κάθε μαγιό είναι ένα φετίχ θηλυκότητας, με διαχρονική αξία, σε περιορισμένο αριθμό limited edition.

Φλερτάρουν με την ιδέα «Να είσαι μοναδική στην παραλία με αυτό το μαγιό».

Η φιλοσοφία τους, όταν οραματίζονται μία νέα κολεξιόν είναι να παρουσιάζουν «φρέσκιες» δημιουργίες που απογειώνουν τη θηλυκότητα και το στυλ κάθε γυναίκας.

Η κοινωνική τους ευαισθησία και οι αξίες της εταιρικής υπευθυνότητας, οδηγούν στη δέσμευσή να ενισχύουν κάθε χρόνο μέσα από τις πωλήσεις μία φιλανθρωπική οργάνωση και να έχουν τη χαρά της ευρύτερης προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Για τον ίδιο σκοπό, λανσάρουν και το θεσμό της “Model Persona” μιας καθημερινής, εργαζόμενης γυναίκας που προσφέρεται να ποζάρει στις διαφημιστικές μας καμπάνιες για την ενίσχυση αυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ: antmarkant.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ