Μαρί Σαντάλ-πρίγκιπας Παύλος: Γιορτάζουν 29 χρόνια γάμου - Θυμόμαστε την εμβληματική τελετή & το ονειρικό Valentino φόρεμα της νύφης! (φωτό-βίντεο)

Παραμένουν μαζί στηρίζοντας ο ένας τον άλλον

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Μαρί Σαντάλ και τον πρίγκιπα Παύλο, καθώς γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους!

Πριν 29 χρόνια το royal ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ορκίστηκε αιώνια πίστη και αγάπη ο ένας στον άλλον!

Μετά από τόσο καιρό οι δύο τους παραμένουν ερωτευμένοι κι αγαπημένοι έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Η γνωριμία του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ έγινε στις 21 Οκτώβριο του 1992. Ο εφοπλιστής Σταύρος Νιάρχος διοργάνωσε μία ιδιαίτερη εκδήλωση για τα τεσσαρακοστά γενέθλια του γιου του Φίλιππου στη Νέα Ορλεάνη, η οποία διήρκεσε τρεις ολόκληρες ημέρες, από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Με αφορμή το πάρτι γενεθλίων του Φιλίππου Νιάρχου, ο κοινός φίλος του 25χρονου τότε Παύλου και της 24χρονης Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, ο Ελληνοαμερικανός χρηματιστής, Αλέξανδρος Παπαμάρκου, θεωρεί ότι το πάρτι είναι η ευκαιρία για να γνωριστούν και εξασφαλίζει να σταλούν προσκλήσεις και στους δύο.

instagram @dnaroyals

Εκεί, ο Παπαμάρκου, σύστησε την Μαρί-Σαντάλ στον Παύλο. Για την ακρίβεια, επρόκειτο για ένα ραντεβού στα τυφλά που είχε κανονίσει ο ίδιος. Πίστευε ότι η Μαρί-Σαντάλ θα ήταν ιδανικό ταίρι για τον Παύλο.

Η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Παύλος παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου 1995 στον καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, με παρόντες μέλη βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη.

Ο γάμος τους ήταν σίγουρα το γεγονός της χρονιάς, με την κομψότατη νύφη να λάμπει μέσα στο Valentino νυφικό της. 

Ο Παύλος φορούσε ένα γκρι κοστούμι, ενώ η αγαπημένη του, ένα φόρεμα με δαντέλα στο στήθος, στα χέρια και στο τελείωμα που έφτανε πίσω μέχρι και την τεράστια ουρά.

Το υπόλοιπο κομμάτι ήταν σατέν, ενώ πολύ ιδιαίτερο ήταν και το πέπλο της Μαρί Σαντάλ, η οποία τα μαλλιά της πιασμένα σε κότσο και φορούσε και τιάρα στο κεφάλι.

Δείτε εδώ την τελετή:

Ο γοητευτικός Παύλος και η κομψή "μούσα" του έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια, με πέντε παιδιά.

Την 27χρονη πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, τον 25χρονο πρίγκιπα Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 24χρονο πρίγκιπα Αχιλλέα-Ανδρέα, τον πρίγκιπα Οδυσσέα-Κίμωνα 20 ετών, καθώς και τον 16χρονο πρίγκιπα Αριστείδη-Σταύρο.

Ζουν οικογενειακώς στη Νέα Υόρκη, αλλά μοιράζουν τον χρόνο τους στην Ελλάδα και το Λονδίνο. 

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Όταν κουμπάρος στο γάμο του πρίγκιπα Παύλου & της Μαρί Σαντάλ πριν από 25 χρόνια ήταν ο σημερινός βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε

Διαβάστε ακόμη: Επέτειος 28 χρόνων γάμου για τον πρίγκιπα Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ: Το flashback με τις φωτό από τις στιγμές του ερωτευμένου ζευγαριού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ