Επέτειος 20 χρόνων για τη Νόνη Δούνια & τον Κυριάκο της - "Μεγαλώνουμε μαζί σοφότεροι - Είσαι το καλύτερο ταίρι" (φωτό)

Η κοινή τους φωτογραφία και το γλυκό σχόλιο

20 ευτυχισμένα χρόνια γάμου συμπληρώνουν σήμερα η Νόνη Δούνια κι ο σύζυγός της, Κυριάκος Μουρατίδης.

Η βουλευτής της ΝΔ ανέβασε στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία, συνοδευόμενη από το τρυφερό σχόλιο:

"1/7/2004-1/7/2024
20 χρόνια γάμου! Το καλύτερο ταίρι στο να μεγαλώνουμε παιδιά, στο να μεγαλώνουμε μαζί σοφοτεροι και να ωριμαζουμε παρέα γιατί αυτό είναι ο γάμος.

Σε ευχαριστώ που πάντα μου προσφέρεις την κατάλληλη δόση γέλιου, υπομονής, ελευθερίας, εμπιστοσύνης, θαυμασμού,αποδοχής καθώς περνάμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας όπου ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς και το αντίστροφο.

Μια διαρκής εναλλαγή ρόλων έτσι ώστε να συνεχίζουμε να προσπερνάμε όποιο εμπόδιο ή δυσκολία παρουσιάζεται μιας και ο δρόμος δεν είναι ποτέ εύκολος γιαυτό και χρειάζεται τόλμη, θάρρος, πίστη αλλά πάνω από όλα θέληση.

Τα εύκολα δεν ήταν ποτέ για εμάς... Ίσως το μεγαλύτερο κοινό μας χαρακτηριστικό το ότι δεν τα παρατάμε στα δύσκολα. Ανυπομονώ για τις επόμενες περιπέτειες που θα ζήσουμε"

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις Σπέτσες την 1η Ιουλίου 2004 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στάθη και την Ρία.

Διαβάστε ακόμη: Νόνη Δούνια, υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ στο eirinika: Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά - Πραγματική ισότητα των φύλων, όχι ευχολόγια

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια, με τη Νόνη Δούνια να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα στα social media από προσωπικές τους στιγμές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ