Κώστας Μπακογιάννης: «Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» - Βολές κατά Χάρη Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων: «Δεν είναι πάρεργο δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης»

Ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης καλεί τον νυν Χάρη Δούκα να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του όσο θα είναι υποψήφιος για το ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στον νυν Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα εξαπέλυσε ο πρώην, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά και τις πρόσφατες φωτιές που ξέσπασαν στους λόφους Κολωνού και Φιλοπάππου.

Στην ανάρτησή του, ο πρώην δήμαρχος καλεί τον Χάρη Δούκα να μεταβιβάσει άμεσα το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του, για την χρονική περίοδο που ο δήμαρχος Αθηναίων θα είναι υποψήφιος για το ΠΑΣΟΚ.

"Δικαίωμα του κ. Δούκα να διεκδικήσει όποια θέση επιθυμεί. Υποχρέωση του όμως είναι να μην μείνει ο δήμος ακέφαλος και ακυβέρνητος" αναφέρει ο κ. Μπακογιάννης ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει πως "η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης".

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

"Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς.

Το Σάββατο παραλίγο να καεί ο λόφος του Κολωνού και την Κυριακή να καούν οι λόφοι του Φιλοπάππου. Σώθηκαν την τελευταία στιγμή, χάρη στους περίοικους και στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής.

Οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι μεγάλες.

Ακόμα μεγαλύτερες, επειδή κώφευσαν στις εκκλήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, όταν πριν από δυο μήνες τους προειδοποιήσαμε να μην εγκαταλείψουν τους λόφους της Αθήνας, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Δικαίωμα του κ. Δόυκα να διεκδικήσει όποια θέση επιθυμεί. Υποχρέωση του όμως είναι να μην μείνει ο δήμος ακέφαλος και ακυβέρνητος.

Η Αθήνα δεν είναι πάρεργο και δεν αντέχει δήμαρχο μερικής απασχόλησης.

Εφόσον, εκ των πραγμάτων, ο κ. Δούκας κωλύεται να ασκήσει τα καθήκοντα του, λόγω της κομματικής του ενασχόλησης, για το χρονικό διάστημα που είναι υποψήφιος, οφείλει άμεσα να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων στον αναπληρωτή του, ο οποίος και θα τις ασκεί σύμφωνα με τον νόμο".


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ