Η Άση Μπήλιου μας εύχεται καλό μήνα! Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πολύ δυνατή & το ζώδιο της έξαρσης θα έχει καλό αποτέλεσμα σε επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Καλό μήνα! Η θέση της Σελήνης στον Ταύρο σήμερα είναι πολύ δυνατή αφού είναι και το ζώδιο της έξαρσης της και βοηθά να έχουμε μια προσεκτική και πρακτική προσέγγιση στα πράγματα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση για επαγγελματικά ή οικονομικά και να έχει καλό αποτέλεσμα, οι πρωινές ώρες προσφέρονται καθώς θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο. Ακόμη ευνοεί τις επαφές με τους άλλους για κοινωνικούς και επαγγελματικούς λόγους. Αργά το βράδυ θα σχηματίσει σύνοδο με τον Άρη μια όψη αρκετά πιεστική από τη μια, ιδιαίτερα παθιασμένη όμως από την άλλη. Μάλιστα στη συνέχεια θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη, μια ιδιαίτερα ευχάριστη όψη τόσο για την ερωτική μας ζωή όσο και τις προσωπικές μας σχέσεις. Αξιοποιείστε το βράδυ της Δευτέρας για να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας, να βγείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να τονώσετε την ερωτική σας ζωή. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ας είστε πιο προσεκτικοί στις εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Σήμερα αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα ειδικά προς το απόγευμα που η Σελήνη θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη συνόδου, μια όψη που σας κάνει παρορμητικούς και κάπως επιπόλαιους στην οικονομική διαχείριση. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή βγείτε στα μαγαζιά, κάνετε πρώτα ένα καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά. Το πιθανότερο είναι πως η κατανάλωση αυτή την στιγμή λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για κάποιους από σας, ειδικά αν έχετε τις αγωνίες σας είτε για τα επαγγελματικά είτε για τα οικογενειακά σας θέματα. Αν νιώθετε ότι σε μια άλλη εταιρεία σε σχέση με αυτή που εργάζεστε θα είχατε καλύτερη τύχη, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλετε σήμερα ένα βιογραφικό ή να εκδηλώσετε με έναν άλλο τρόπο το ενδιαφέρον σας. Δεν είναι απαραίτητο να παραιτηθείτε, απλώς κάνετε τώρα την έρευνα σας. Ακόμη θα μπορούσε τα οικονομικά να είναι κύριο θέμα στη δουλειά σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη μέρα τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να τις τακτοποιήσετε τις πρωινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο ή αργά το βράδυ μετά τις 21:30 που θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Άρη αργά το απόγευμα ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει κι αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κάτι μπορεί να σας εκνευρίσει ή μπορεί εύκολα να υπάρχει μια αντιπαράθεση. Η Σελήνη βέβαια δημιουργεί πολλές φορές και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα κι αν κάτι σας δημιουργεί θυμό και δεν το εκφράσετε όπως πρέπει, τότε η ενέργεια βγαίνει άτσαλα ή ακόμη είναι πιθανό να νιώθετε και θλίψη. Ευτυχώς είναι μια εντελώς παροδική όψη και στην πορεία θα ανακτήσετε την καλή σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ταύρο αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Ταύρο κάνει τα θέματα της υγείας αλλά και της δουλειάς προτεραιότητα. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο είναι πιθανό να προκύψει κι ένα παρασκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη το βράδυ είναι πολύ βοηθητικό τόσο σε θέματα διάθεσης όσο και για τα οικονομικά σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ