Αμάν! - Η Θεανώ Φωτίου στην Όλγα Κεφαλογιάννη: «Άει στο διάολο» - «Τι είπατε;» ρωτάει η Υπουργός - «Ντροπή σας, αγοραίες εκφράσεις μέσα στη Βουλή» (βίντεο)

Η κ. Φωτίου μετά τα δημοσιεύματα επανήλθε, θέλοντας να βγάλει κωφούς όσους την άκουσαν.

Πανικός προκλήθηκε μέσα στην Βουλή από την Θεανώ Φωτίου και την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αφορμή διαδικαστικά θέματα, καθώς ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Κυριαζίδης διέκοψε την Θεανώ Φωτίου για να δώσει τον λόγο στην Όλγα Κεφαλογιάννη προκειμένου να της απαντήσει. 

Θ. Φωτίου: Κυρία υπουργέ δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά

Δ. Κυριαζίδης (πρόεδρος Επιτροπής): Η υπουργός έχει τη δυνατότητα…

Θ. Φωτίου: Από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή

Ο. Κεφαλογιάννη: Επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας. 

Θ. Φωτίου: Σας παρακαλώ κυρία υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο

Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη: Σούπερ stylish με μπλε καφτάνι & κομψό headpiece - Βραδινή έξοδος με τον καλό της, Μίνωα Μάτσα (φωτό)

Ο. Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Θ. Φωτίου: Αι στο διάολο

Ο. Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας!

Η κ. Φωτίου μετά τα δημοσιεύματα επανήλθε, θέλοντας να βγάλει κωφούς όσους την άκουσαν. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς επέμεινε ότι δεν είπε τίποτα απρεπές προς την υπουργό Τουρισμού ή το Σώμα και ότι υπήρξε εκμετάλλευση για να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμα: Γιορτή του Πατέρα: Οι συγκινητικές ευχές των celebrities στους αγαπημένους τους μπαμπάδες - Όλγα Κεφαλογιάννη, Σάκης Ρουβάς, Δούκισσα Νομικού (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr