Ο Σπύρος Σούλης και η Dolly του σαλπάρουν στο Ιόνιο: "Είναι η οικογένεια μου - Η καλύτερη μου φίλη" (φωτό-βίντεο)

Η αδυναμία στη σκυλίτσα του δεν κρύβεται!

Τις δικές του διακοπές στο Ιόνιο Πέλαγος απολαμβάνει ο Σπύρος Σούλης.

Ο top interior designer κάνει τουρ στα πανέμορφα νησιά με την καλύτερη παρέα.

Φυσικά, μιλάμε για την αγαπημένη του σκυλίτσα, Dolly!

Μέσα από το instagram του, ο Σπύρος Σούλης μοιράζεται με τους 205 χιλιάδες ακολούθους του διάφορα στιγμιότυπα με πρωταγωνίστρια την "αδυναμία" του!

Μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη και πραγματικά η σχέση που έχουν είναι μοναδική.

Ποζάρουν αγκαλιά και ανταλλάσσουν φιλιά σαν αληθινοί besties!

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

Ταξιδεύοντας στα μαγευτικά Ιόνια νησιά, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που έχω δίπλα μου την αχώριστη σύντροφό μου, την Dolly. Η Dolly, το θαρραλέο θηλυκό poodle, δεν είναι απλώς το κατοικίδιό μου. Είναι η καλύτερη μου φίλη, το δεύτερο μισό μου (ναι είναι!), και οικογένεια μου.

Η Dolly δεν φοβάται τίποτα. Την βλέπω να εξερευνά τις σπηλιές με απίστευτη περιέργεια, να κάθεται για ώρες κοιτάζοντας τα ψάρια από ψηλά, να μπαίνει πρώτη στη βάρκα έτοιμη για περιπέτεια, και να πηδά στο νερό κάθε φορά που βουτάω, έτοιμη να με «σώσει». Κάθε φορά! Κολυμπάει όσο πολύ κολυμπάω και εγώ, η διαφορά όμως είναι ότι είναι μόλις τρία κιλά! Πως τα καταφέρνει, δεν ξέρω.

Η θάλασσα, το σκάφος, τα άγνωστα τοπία, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην περιπέτειά μας. Είναι πραγματικά ατρόμητη και γεμάτη ζωή και χαρά.

Η σχέση μας είναι το απόλυτο παράδειγμα της σημαντικότατης σύνδεσης που μπορεί να αναπτυχθεί ανάμεσα στον άνθρωπο και τον σκύλο του. Όταν αυτή η σχέση εδραιωθεί και γίνει αγάπη, είναι μία από τις πιο σημαντικές και βαθιές σχέσεις που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Η Dolly μου φέρνει χαρά και γέλια καθημερινά, μου δίνει αγάπη συνέχεια. Είναι σημαντική στην καθημερινότητα μου και στην ευτυχία μου!

Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που περνάω μαζί της. Το ταξίδι μας στα Ιόνια νησιά δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την αγαπημένη μου Dolly. Αυτό λένε και όλοι οι συνταξιδιώτες μου!
Αυτή η αφοσίωση, η χαρά, τα παιχνίδια και η αγάπη που μοιραζόμαστε κάνει κάθε μέρα ξεχωριστή. Είμαστε αχώριστοι και αυτό είναι το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσα να έχω.

Ο Σπύρος Σούλης συμπληρώνει και τα tags  #BestFriend #TravelBuddy #DollyThePoodle #IonianAdventure #UnbreakableBond #Summer #Sailing #Greece.

Όπως ήταν αναμενόμενο μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να συγκινείται και να εύχεται να περνάνε πάντα όμορφα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Σπύρος Σούλης στο δροσερό βίντεο της ημέρας: Κολυμπάει με την σκυλίτσα του στην πλάτη του - Φοράει μάσκα, αναπνευστήρα & η μικρή χαζεύει την θάλασσα

Διαβάστε ακόμη: Όταν ο Σπύρος Σούλης πήγε στα Oscars: «Ξαφνικά βλέπω δίπλα μου την Meryl Streep» - «Έφαγα burger για να το παίξω cool στο after party» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει τα 6 πράγματα που χρειάζεται κάθε υπνοδωμάτιο - Μετατρέψτε το σε έναν χώρο απόλυτης χαλάρωσης !

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ