O David Beckham & ψαράς! – Πήγε σε ποταμό στης Νορβηγίας για να πίασει σολομούς & βρέθηκε μπλεγμένος σε έγκλημα (βίντεο)

Σε Νορβηγούς πολίτες, έχουν επιβληθεί πρόσφατα περιορισμοί στην αλιεία σολομού.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εμφανίστηκε χωρίς κανείς να το περιμένει σε φιόρδ της Νορβηγίας για ψάρεμα σολομού.

Βέβαια, μάλλον δεν περίμενε ότι αυτή του η πράξη θα εξοργίσει τους ντόπιους.

Οι ντόπιοι ισχυρίζονται πως είχε ειδική μεταχείριση για μια δραστηριότητα που συνήθως απαγορεύεται.

Η περιοχή Laerdal στη νοτιοδυτική Νορβηγία, όπου σύμφωνα με έναν ντόπιο εθεάθη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι επίσης γνωστή ως «η βασίλισσα των ποταμών για σολομούς».

Οι έντονες αντιδράσεις των Νορβηγών

Να σημειωθεί ότι σε Νορβηγούς πολίτες, ωστόσο, έχουν επιβληθεί πρόσφατα περιορισμοί στην αλιεία σολομού, σε μια προσπάθεια να διασωθούν τα μειούμενα αποθέματα ψαριών. 

Διαβάστε ακόμα: Victoria Beckham: Με ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών ευχήθηκε στον David - "Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!"

Το ταξίδι του Μπέκαμ προκάλεσε έντονες επικρίσεις κατά των τοπικών Αρχών, καθώς όλοι αναρωτήθηκαν γιατί τον αφήσαν να ψαρέψει.

Η κυβερνήτρια επέτρεψε το ταξίδι του Μπέκαμ 

Η Liv Signe Navarsete, η κυβερνήτρια της κομητείας, επέτρεψε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι, κόντρα στην απόφαση του προσωπικού της. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ που μίλησε στους Times, δεν υπάρχει καμία υπόνοια πως ο πρώην ποδοσφαιριστής έκανε κάτι κακό ή καταπάτησε τους νόμους.

Συνεπώς τίποτα δεν έγινε παράνομα.

Διαβάστε ακόμα: Βrooklyn & Cruz Beckham: Κούκλοι οι γιοί της Victoria & του David – Κάνουν βόλτα στο πολυτελές κάμπριο τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ