«Θα με είχαν σκοτώσει στο ξύλο αν δεν τους είχα πιάσει στο φιλότιμο» - Ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης (βίντεο)

«Βρήκα ποιοι μου επιτέθηκαν και κατέθεσα συμπληρωματική μήνυση» είπε ο Φρίξος Δρακοντίδης

Δύο εβδομάδες μετά την επίθεση που δέχθηκε την ώρα που κατέγραφε εικόνες από τη φωτιά στην Κερατέα, ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης περιγράφει τα όσα έζησε.

Κάποιοι άνδρες τον πλησίασαν, και αφού τον γρονθοκόπησαν, τον έριξαν στο έδαφος. Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα όσα συνέβησαν.

«Ήταν μία απρόκλητη επίθεση. Δέχτηκα ξαφνικά επίθεση ξαφνικά από 2-3 πρόσωπα που ήταν υπάλληλοι εταιρείας με τζετ σκι. Έτρεχαν όλοι να βοηθήσουν, έβγαλα και εγώ ένα βίντεο και τότε δέχτηκε μία απρόκλητη επίθεση. Χτύπησα και στο κεφάλι και στα χέρια. Θα με είχαν σκοτώσει εάν δεν τους έπιανα στο φιλότιμο.

Δείτε ακόμα: Άγρια και αναίτια επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης - Έκανε ρεπορτάζ για τη φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου - Δείτε βίντεο

Ο λόγος ήταν πως ο δημοσιογράφος δεν είχε δικαίωμα να βρίσκεται εκεί. Με έβγαλαν έξω και με έβριζαν, ενώ με απειλούσαν. Χωρίς την ζωντανή μετάδοση του MEGA δεν θα μπορούσα να αποδείξω τι συνέβη.


Βρήκα ποιοι είναι και έκανα συμπληρωματική μήνυση και τώρα θα τους ειδοποιήσει το Α.Τ Κορωπίου. Η φωτιά εκεί ξεκίνησε από το δίπλα χωράφι», είπε ο δημοσιογράφος του  «Πρώτου Θέματος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ