Βρέθηκαν οι εκβιαστές της οικογένειας του Schumacher – 3 άτομα από τον στενό τους κύκλο συνελήφθησαν – Είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες του καθηλωμένου θρύλου της F1

Οι τρεις εκβιαστές αντιμετωπίζουν πλέον βαριές κατηγορίες και μια ενδεχόμενη πενταετή κάθειρξη για την εμπλοκή τους στην υπόθεση. 

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει ένα άνθρωπος που εκβιάζει ασύστολά την οικογένεια του M. Schumacher, αφού έχει στα χέρια του φωτογραφίες του Γερμανού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στις γαλλικές Άλπεις τον Δεκέμβριο του 2013.

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ανθρώπου φέρεται να είναι ο «εγκέφαλός» της επιχείρησης του εκβιασμού. Ο σκοπός του ήταν να αποσπάσει ένα αστρονομικό ποσό.

Πίσω από την υπόθεση εκβιασμού της οικογένειας του M. Schumacher αποδείχθηκε ότι ήταν ένας από τους σωματοφύλακες του Γερμανού, ο οποίος με τη βοήθεια του θυρωρού και του γιου του, επιχείρησαν να αποσπάσουν το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ από τους οικείους του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, έχουν συλληφθεί και κρατούνται από τις γερμανικές αρχές.

Πράγματι είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες του Θρυλικού Schumacher καθηλωμένου, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του στις γαλλικές Άλπεις.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μίκαελ Σουμάχερ για τα γενέθλιά του: «Χρόνια πολλά μπαμπά» - "Καρφωμένος" 10 χρόνια στο κρεβάτι μετά το ατύχημα στο σκι

Μάλιστα, οι τρεις κατηγορούμενοι φέρεται να έστειλαν το υλικό αυτό στην οικογένεια ώστε να αποδείξουν ότι ήταν αποφασισμένοι να δώσουν στις δημοσιότητα τις απαγορευμένες φωτογραφίες του M. Schumacher.

Η κίνηση αυτή ήταν αρκετή για τις αρχές, οι οποίες εντόπισαν το ψηφιακό «στίγμα» των εκβιαστών και στη συνέχεια έφτασαν στα ίχνη τους, προχωρώντας στη σύλληψή τους. 

Αρχικά συνελήφθη ο θυρωρός και ο 30χρονος γιος του, ενώ από χθες -Πέμπτη 4 Ιουλίου- κρατείται και ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Οι τρεις εκβιαστές αντιμετωπίζουν πλέον βαριές κατηγορίες και μια ενδεχόμενη πενταετή κάθειρξη για την εμπλοκή τους στην υπόθεση. 

Διαβάστε ακόμα: Μίκαελ Σουμάχερ: Οργή για την ψεύτικη συνέντευξη, δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης - Κινείται νομικά η οικογένεια (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ