«Υπάρχω»: Ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε τα πρώτα πλάνα του ως Στέλιος Καζαντζίδης – Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο (φωτό & βίντεο)

Υπέροχα πλάνα!

Όλοι περιμένουμε την ταινία «Υπάρχω» που πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Μάστορας ως ο θρυλικός Στέλιος Καζαντζίδης.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Melisses έδωσε στη δημοσιότητα κάποια πρώτα πλάνα από την ταινία.

Το βίντεο που μοιράστηκε ο Χρήστος Μάστορας με τους ακολούθους του, τον δείχνει, μεταξύ άλλων, σε μια σκηνή που ως Στέλιος Καζαντζίδης αντιδρά στις οδηγίες που του δίνουν συνεργάτες του μέσα σε ένα στούντιο.

Η ταινία «Υπάρχω» θα παρουσιάσει τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Διαβάστε ακόμα: Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του θρύλου του ελληνικού τραγουδιού θα γίνει ταινία – Το καλοκαίρι ξεκινάνε τα γυρίσματα (βίντεο)

Πρόκειται για μία ταινία - αφιέρωμα στον μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη, για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Μάστορας: Η εντυπωσιακή του μεταμόρφωση σε Στέλιο Καζαντζίδη για την ταινία «Υπάρχω» (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr