Στέφανος Κασσελάκης: «Αν ζευγαρώσεις τον τράγο με την έλαφο, το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι ο τραγέλαφος» - «Είδατε πόσο βελτιώθηκαν τα ελληνικά μου» (βίντεο)

Το χλιαρό χειροκρότημα του κοινού...

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος του λόγου του έκανε και λίγο χιούμορ.

Για «τραγέλαφο» μίλησε ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να χαρακτηρίσει τα σενάρια περί συμπράξεων στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

«Οποιαδήποτε συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες με άλλα κόμματα, μόνο και μόνο για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα άθροισμα ποσοστών, για μένα θα ήταν ειλικρινά ανήθικο, καθώς θα αθετούσα την υπόσχεσή μου ότι δεν θα σας προδώσω ποτε» είπε ο κ. Κασσελάκης και συνέχισε: «Πέρα όμως από ανήθικη, θα ήταν και ατελέσφορη μια τέτοια συμφωνία, γιατί το να ζευγαρώσεις αυθαιρέτως τον τράγο με την έλαφο, το μόνο που θα καταφέρεις, θα είναι ο τραγέλαφος».


Στο σημείο αυτό, την ομιλία Κασσελάκη διέκοψε ένα... χλιαρό χειροκρότημα, το οποίο ωστόσο φαίνεται πως τον ενθάρρυνε να προσθέσει: «Είδατε πόσο έχουν βελτιωθεί τα ελληνικά μου;».

Διαβάστε ακόμα: "Ανάλαβε εσύ ή στήριξέ με": Τι έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αλέξη Τσίπρα - Όλη η επιστολή

Διαβάστε ακόμα: On camera, τα έψαλαν εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη: «Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε» - «Έχετε απόλυτο δίκιο, mea culpa», τους απάντησε (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr