Σπύρος Σούλης: Σπίτι χωρίς ντουλάπες - Και τώρα ; Οι 5 έξυπνες λύσεις για να αποθηκεύεσετε τα πράγματά σας !

Πολύ έξυπνες!

Όταν ψάχνετε για διαμέρισμα, πολλές φορές ερωτεύεστε ένα μέρος τόσο γρήγορα που δεν παρατηρείτε τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες.

Όταν βλέπετε ότι το καινούργιο σας διαμέρισμα δεν έχει ντουλάπες, είναι ήδη πολύ αργά.

Δείτε τι κάνουν οι άνθρωποι που δεν έχουν ντουλάπες σύμφωνα με τα pin στο Pinterest.

Η Holly από το blog Avenue Lifestyle έχει δημιουργήσει τη δική της ντουλάπα στο υπνοδωμάτιό της. Τα ρούχα που φοράει καθημερινά κρεμιούνται σε κρεμάστρες δαπέδου. Τα εποχικά είδη που δεν χρησιμοποιούνται μπαίνουν σε κούτες ψηλά ενώ τα πιο μικρά αντικείμενα στην τουαλέτα δεξιά. Με αυτόν τον τρόπο η Holly δεν χάνει ποτέ τίποτα και τα έχει όλα σε τάξη.


Μια πολύ ωραία εναλλακτική ντουλάπας.

Η ντουλάπα του Taylor από το Taylor’s Closet μοιάζει με μπουτίκ. Τα t-shirts και τα πουκάμισα είναι πολύ ωραία διπλωμένα το ένα πάνω στο άλλο και όλος ο χώρος της «ντουλάπας» είναι φτιαγμένος από τον ίδιο.


Οι λύσεις που υπάρχουν είναι πολλές.

Επιλέγοντας ράφια και και κουτιά στο ίδιο χρώμα με αυτό του τοίχου μειώνεται η οπτική ακαταστασία. Πάρτε δύο μεταλλικές ράγες και κρεμάστε τις στον τοίχο που θέλετε να βάλετε την ντουλάπα σας.


Τα ράφια μπορούν επίσης να βοηθήσουν.

Δείτε ακόμη:Σπύρος Σούλης: Οι 7 αποτελεσματικοί τρόποι για να οργανώσετε τη ντουλάπα σας - Διπλασιάστε τη χωρητικότητά της !

Η ντουλάπα της Shauna είναι απλά υπέροχη. Πέρα από την κρεμάστρα δαπέδου όπου κρεμάει τα ρούχα της έχει και μια βιβλιοθήκη όπου ακουμπάει τα απαραίτητα. Πάνω σε ένα χαλάκι το οποίο βρίσκεται κάτω από την κρεμάστρα έχουν τοποθετηθεί όλα τα παπούτσια της.


Άλλη μια πολύ ωραία εναλλακτική.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα spirossoulis.com, μια πολύ καλή λύση είναι να καλύπτετε την ντουλάπα σας με μια κουρτίνα έτσι ώστε να μην φαίνεται ακόμα και η παραμικρή ακαταστασία.


Καλύψτε την ντουλάπα σας με μια κουρτίνα για να μην φαίνεται η ακαταστασία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ