Σοκάρει η ιστορία της Κέιτλιν Παλμιέρι: Ο αρραβωνιαστικός της πέθανε την μέρα του γάμου τους – 3 χρόνια μετά έμαθε ότι την απατούσε & ότι είχε διπλή ζωή (φωτό & βίντεο)

«Ήθελα να εκραγώ», πρόσθεσε.

Η Κέιτλιν Παλμιέρι από το Λονγκ Άιλαντ, ήταν συντετριμμένη όταν λίγες ώρες πριν παντρευτεί ο αρραβωνιαστικός της Έρικ, πέθανε από καρδιακή προσβολή τον Αύγουστο του 2020.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια και ήταν πολύ ερωτευμένο, όπως φαινόταν.

Η 35χρονη τότε Κέιτλιν είχε γνωρίσει τον οικονομικό σύμβουλο σε μια εφαρμογή γνωριμιών.

3 χρόνια μετά τον θάνατό του, όμως η Κέιτλιν ανακάλυψε την μυστική ζωή του. «Ήθελα να εκραγώ από θυμό» δήλωσε στην New York Post.

Στις 20 Νοεμβρίου 2023, έμαθε ότι ο Έρικ την απατούσε με μια γυναίκα στη Δυτική Ακτή για περισσότερο από ένα χρόνο πριν από τον θάνατό του.

«Ένιωσα σαν να είχα παγιδευτεί συναισθηματικά και δεν μπορούσα να ξεφύγω» θυμάται. «Ήμουν τόσο απογοητευμένη και δεν μπορούσα να το εκφράσω. Ήθελα απεγνωσμένα να μου πει κάποιος ότι δεν ήταν αλήθεια» πρόσθεσε. «Αλλά μέσα μου ήξερα ότι ήταν αλήθεια. Και ήθελα να εκραγώ».

Πώς ανακάλυψε την διπλή ζωή του συντρόφου της

Η Παλμιέρι ανακάλυψε την διπλή ζωή του αρραβωνιαστικού της όταν έπεσε πάνω σε μια περίεργη ανάρτηση αφιερωμένη στον αποθανόντα αρραβωνιαστικό της στο Instagram.

Στην αρχή, δεν έδωσε και πολύ μεγάλη σημασία.

Αντ’ αυτού, σκέφτηκε ότι ήταν απλώς μια περίεργη σύμπτωση και πως οι δύο γυναίκες θυμόντουσαν δύο διαφορετικούς νεκρούς με το όνομα Έρικ, οι οποίοι συμπτωματικά είχαν την ίδια ημέρα γενέθλια.

Αλλά αφότου επικοινώνησε με την άλλη γυναίκα για να ζητήσει διευκρινίσεις, η Παλμιέρι έμαθε την πικρή αλήθεια.

«Έβγαινε με αυτή την άλλη γυναίκα, την οποία είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο, από τον Μάρτιο του 2019» δήλωσε η Παλμιέρι στην New York Post.

instagram/Kaitlin Palmieri

Η ανώνυμη ερωμένη έστειλε τότε στην πληγωμένη αρραβωνιαστικιά screenshots μηνυμάτων, αποδεικνύοντας πως είχε ερωτική σχέση με τον Έρικ και η οποία ξεκίνησε μόλις επτά μήνες πριν ο Έρικ κάνει την «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην Παλμιέρι στο Σέντραλ Παρκ εκείνο τον Δεκέμβριο.

«Τα τελευταία μηνύματα που μοιράστηκαν ήταν αηδιαστικά, σεξουαλικά» δήλωσε η Παλμιέρι. «Ο Έρικ της τα έστειλε επτά ημέρες πριν από τον γάμο μας».

«Έκλαιγα τις πρώτες ημέρες. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την παθολογική, ναρκισσιστική συμπεριφορά του πίσω από αυτό» δήλωσε. «Το θράσος να βάζεις κάποιον που σε αγαπούσε να το περάσει αυτό, να στέκεται μπροστά στους 77χρονους γονείς μου και να ζητάει την άδειά τους για να με παντρευτεί. Αυτή η δοκιμασία τους έχει γεράσει και δεν το άξιζαν αυτό».

Τι θέματα υγείας αντιμετωπίζει η ίδια μετά την «περιπέτεια»

Μετά τον θάνατο του Έρικ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κοινό τους διαμέρισμα στην Αστόρια του Κουίνς και να επιστρέψει στο σπίτι της στο Λονγκ Άιλαντ.

Οι γονείς της προσπαθούν να την στηρίξουν καθώς είναι αντιμέτωπη με σοβαρές καταθλιπτικές διαταραχές, άγχος και μετατραυματικό στρες που υπέστη από τότε που ανακάλυψε τις «βρωμοδουλειές» του αγαπημένου της. «Έχω χάσει τα πάντα. Αυτός φταίει. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι τόσο θυμωμένη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr