Αδημοσίευτη vintage pic: Το μοναδικό ανέμελο καλοκαίρι της Χριστίνας Ωνάση - Παρέα με την κολλητή της, Μαρίνα Τσομλεκτόσγλου - Τι κάνει στην Ελλάδα μέχρι σήμερα η jet setter;

Στη μέση είναι ο καπετάνιος της «Χριστίνας» 

Η αδυναμία που έχουμε στο eirinika για την οικογένεια Ωνάση δεν κρύβεται ...

Στο σημερινό vintage στιγμιότυπο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Έλενα Μακρή μέσα από τον πάντοτε ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, πρωταγωνιστεί η Χριστίνα Ωνάση.

Το έγχρωμο κλικ απαθανατίζει την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση να ποζάρει μαζί με την καλύτερη της φίλη, Μαρίνα Τσομλεκτόσγλου και τον καπετάνιο της  «Χριστίνας» στις αρχές της δεκαετίας του 70.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

Ατέλειωτο καλοκαίρι: Mια ξένοιαστη Χριστίνα Ωνάση μαζί με την καλύτερη της φίλη Μαρίνα Τσομλεκτόσγλου και τον καπετάνιο της «Χριστίνας» στις αρχές της δεκαετίας του 70 πριν την κυκλώσουν τα σύννεφα της τραγωδίας που θα χτυπούσε την ίδια και την οικογένεια της.

Οι δυο κοπέλες, γόνοι ισχυρών οικογενειών των Ελλήνων της διασποράς γνωρίστηκαν στην Punta del este στην Αργεντινή όταν ήταν ακόμα έφηβες την δεκαετία του 60.

«Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε η μία την άλλη.» θα διηγείτο η Μαρίνα χρόνια αργότερα στο περιοδικό Life&Style.

«Είχαμε κοινό χιούμορ, μας άρεσαν τα αστεία, ήξερε σε βάθος η μία την άλλη. Ήμασταν μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Μπορούσαμε ακόμα και να μαλώνουμε άσχημα και αμέσως μετά να λέμε «τι σαχλαμάρες είναι αυτές, η σχέση μας είναι υπεράνω κάθε καυγά».

Άρεσε και στις δυο μας η απλή ζωή.

Που και που μας άρεσε να γινόμαστε πολύ άτακτα κορίτσια, κάναμε πράγματα που ο κόσμος δεν μπορούσε να φανταστεί.

Ζούσαμε  σε ένα αεροπλάνο. Τρώγαμε μεσημεριανό στο Μαξίμ στο Παρίσι και βραδινό στην Ελλάδα.

Ήμασταν στο Άσκοτ και μόλις βαριόμασταν, φεύγαμε επί τόπου για την Αργεντινή.»

Να υπενθυμίσουμε ότι τις δύο κυρίες συνέδεε μία αδελφική φιλία.

Μάλιστα, ο αδερφός της κ.Ντοντέρο, Γιώργος Χορχέ- Τσομλεκτσόγλου ήταν παιδικός φίλος της Χριστίνας την οποία αργότερα ερωτεύτηκε όπως τον ερωτεύτηκε και η Χριστίνα και σκόπευαν να παντρευτούν, αλλά τους πρόλαβε ο θάνατος της Χριστίνας.

Διαβάστε ακόμη: Μarina Dodero: Στην Αθήνα η καλύτερη φίλη της Χριστίνας Ωνάση - στην έπαυλη της στο Μπουένος Άιρες ξεψύχησε η δισεκατομμυριούχος για άγνωστους λόγους (φωτό)

Τον Νοέμβριο του 1988 η Χριστίνα πήγε στο Μπουένος Αϊρες για να γιορτάσει τα τεσσαρακοστά γενέθλια της αδελφικής φίλης της Μαρίνας Ντοντέρο – Τσομλεκτσόγλου.

Η γυναίκα βρήκε νεκρή στην μπανιέρα της εξοχικής της κατοικίας στο θέρετρο Τορτουγάς, μία ώρα έξω από το Μπουένος Αϊρες, το πρωινό της 19ης Νοεμβρίου του 1988, την κόρη του Αριστοτέλη Ωνάσης.

 

 

Ήταν ο τελευταίος σύντροφος της και ο άνθρωπος που της έκλεισε τα μάτια.

«Βγήκαμε να φάμε και ξαφνικά τους είδα να χορεύουν κολλητά στο πάρτι των γενεθλίων μου. Όταν επέστρεψαν, εκείνη κοιμήθηκε μόνη στο δωμάτιο και ο αδερφός μου σ’ ένα άλλο δίπλα στην πισίνα.

Το επόμενο πρωί λίγο μετά τις 10.00 ανησύχησα, γιατί η Χριστίνα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στην μπανιέρα νεκρή. Το σοκ ήταν μεγάλο. Σε 15 μέρες η Χριστίνα έλεγε ότι θέλει να τον παντρευτεί. Μάλιστα, είχαν πάει στον Αρχιεπίσκοπο Αργεντινής Γεννάδιο για να πάρουν την ευχή του» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μαρίνα Ντοντέρο στον δημοσιογράφο Αρη Βασιλειάδη.


instagram @marinadodero

Κάποιοι λένε πως απεβίωσε από έμφραγμα. Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και ενταφιάστηκε στην ιδιόκτητη νήσο της οικογένειάς της, στον Σκορπιό. Σύμφωνα με τη διαθήκη της όριζε, μετά τον θάνατό της, πενταμελές συμβούλιο για τη διαχείριση της περιουσίας της, η οποία και θα μεταβιβαζόταν στην κόρη της Αθηνά, μετά την ενηλικίωσή της.

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως η jet setter, το διάστημα της πανδημίας ζούσε μόνιμα στην Αθήνα. Και όπως όλα δείχνουν, μάλλον θέλει να μείνει μόνιμα στην χώρα μας .

Φυσικά, έχουμε αφιερώσει πολλά άρθρα για τη ζωή της Χριστίνας Ωνάση, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ:

Άγνωστη αποκάλυψη για την Χριστίνα Ωνάση: Πώς την είχαν συλλάβει για "πορνεία" στο Παρίσι

Marina Dodero: Στην Αθήνα η καλύτερη φίλη της Χριστίνας Ωνάση - Στην έπαυλη της στο Μπουένος Άιρες ξεψύχησε η δισεκατομμυριούχος για άγνωστους λόγους (φωτό)

Vintage pic: Η Χριστίνα Ωνάση ποζάρει στην πλαζ του Αστέρα - Ποιο ήταν το φαγητό που απολάμβανε στο ξενοδοχείο η κληρονόμος του Ωνάση;

Αδημοσίευτη φωτό της Χριστίνας Ωνάση με τη μοιραία φίλη της, Marina Dodero - Χαρακτηριστικό τα θλιμμένα μάτια της πάμπλουτης Ελληνίδας (φωτό)

«Christina O»: Η μυθική θαλαμηγός του Ωνάση πέρασε τον Ισθμό -Δείτε το βίντεο

Σπάνια vintage pic: Όταν η Χριστίνα Ωνάση χόρευε ξέφρενα σε ντίσκο της Νέας Υόρκης - Ποιο ήταν το αγαπημένο της τραγούδι;

Σπάνια, συγκλονιστική φωτογραφία: Ο Αριστοτέλης & η Χριστίνα Ωνάση καταβεβλημένοι μετά την κηδεία του Αλέξανδρου

Vintage pic: Χριστίνα Ωνάση - Τίνα Λιβανού: Η μαμά αριστοκρατική & γοητευτική, η κόρη σαν χαμένη - Ποιον αγαπούσαν οι γονείς;

Vintage Pic: Ο Έλληνας κροίσος, Αριστοτέλης Ωνάσης σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο – Παίζει με τα μικρά του, Αλέξανδρο & Χριστίνα

Vintage pic: Όταν η Χριστίνα Ωνάση γνώρισε τον άστατο γόη Τιερί Ρουσέλ - Εκείνη 22, εκείνος 20 - Της ζήτησε να χάσει 25 κιλά για να την παντρευτεί

Σπάνια φωτογραφία από το τέταρτο και μοιραίο στεφάνι της Χριστίνας Ωνάση με τον ζεν πρεμιέ Τιερί Ρουσέλ - Η θλιβερή ζωή της μοναχοκόρης του Έλληνα μεγιστάνα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ