Δημήτρης Λάλος: Η μεταμόρφωση του σε λύκο για τον νέο του ρόλο στον «Τιμωρό» - Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την πρωτότυπη σειρά (βίντεο)

Δείτε το teaser της νέας σειράς του Αlpha.

Μπορεί ο «Σασμός» να έφτασε στο τέλος του και να έχουμε συνδέσει τον Δημήτρη Λάλο με τον Μαθιό, όμως τώρα έρχεται σε έναν νέο ρόλο.

Πρόκειται για μία πρωτότυπη δραματική σειρά, με ενδιαφέρον σενάριο, με πρωταγωνιστή έναν ήρωα ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία,

Ο Δημήτρης Λάλος θα υποδυθεί ένα θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. 

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «ο Σασμός», ο Alpha σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα παρουσίασε για πρώτη φορά και το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «Ο Τιμωρός».

Δείτε το τρείλερ

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Λάλος: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στο Σασμό - «Είχαμε σκηνές πένθους, ήταν η εβδομάδα των παθών»

Ο Δημήτρης Λάλος στο φινάλε του «Σασμού» μεταμορφώθηκε σε αετός και έταξε ελεύθερος, τώρα θα τον δούμε στον ρόλο του λύκου!

Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος για τον νέο του ρόλο 

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για τη νέα σειρά του Alpha.


«Ο Τιμωρός θα είναι ένα σύγχρονο έργο, δεν θα είναι εποχής. Είναι μια περιπέτεια, μια ιστορία εκδίκησης. Αυτός ο άνθρωπος αδικείται, τον φυλακίζουν από πολύ μικρό και γαλουχείται μέσα στη φυλακή. Βγαίνει πολύ πλούσιος, κατάφερε με άλλους τρόπους να βγάλει λεφτά και γυρίζει πίσω για να ζητήσει δικαιοσύνη. Αυτοί οι άνθρωποι που προσπαθεί να εκδικηθεί έχουν κάνει μεγαλύτερα κακά από όσα έχουν κάνει στον ίδιο, επομένως δεν είναι εκδίκηση, αλλά είναι δικαιοσύνη αυτό που ζητάει. Έχουμε γυρίσματα στην Ελλάδα, στο Μαρόκο. Σχεδόν δύο χρόνια το συζητάμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Λάλος - Έλενα Μαυρίδου: Χώρισαν οι ηθοποιοί - Αποφασίστηκε, συνεπιμέλεια της κόρης τους (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ