Emma Watson: Ερωτευμένη με τον γοητευτικό συμφοιτητή της - Ραντεβού σε συνοικιακό ζαχαροπλαστείο

Τους εντόπισαν να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά

Ο μυστηριώδης άντρας δίπλα στην Emma Watson φέρεται να αποκαλύφθηκε ως συμφοιτητής της, στην Οξφόρδη ονόματι, Kieran Brown!

Η ηθοποιός του "Harry Potter", 34 ετών, απολάμβανε πρόσφατα ένα ρομαντικό ραντεβού σε ένα ζαχαροπλαστείο κοντά στο Πανεπιστήμιο, μέρες αφότου εντοπίστηκαν να φιλιούνται.

Ενώ η Έμμα κάνει μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη, ο Κίραν λέγεται ότι εργάζεται για ένα διδακτορικό στη λογοτεχνία και τα οικονομικά του 19ου αιώνα.

Μια πηγή είπε στη The Sun: «Η Έμμα σπουδάζει δημιουργική γραφή και η διατριβή της έχει να κάνει με τη θεωρία της λογοτεχνίας — επομένως έχουν πολλά να μιλήσουν.

«Φαίνεται τόσο αγαπημένη με τον Κίραν», συμπλήρωσε η πηγή.

Σύμφωνα με την MailOnline, η Emma, η οποία χώρισε από τον πρώην της Brandon Green, γιο του μεγιστάνα Sir Philip, τουλάχιστον πριν από ένα χρόνο, τώρα γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή!

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους στο Gail's Bakery στο Jericho της Οξφόρδης, την Παρασκευή, εκείνος φορούσε ένα άνετο μπλε λινό πουκάμισο, ενώ η ηθοποιός σε επίσης casual mood επέλεξε ένα μπεζ μπλουζάκι, σκούρο κόκκινο κασκόλ και ένα ναυτικό καπέλο του μπέιζμπολ, που έβαλε ανάποδα.

Ένας εργαζόμενος στο ζαχαροπλαστείο είπε ότι το ζευγάρι είχε μια «ωραία ατμόσφαιρα» και οι πελάτες φάνηκαν να αναγνωρίζουν την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μιλούσαν μαζί καθώς στέκονταν στην ουρά, φαινόταν να έχουν πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Διαβάστε ακόμη: Η ''Ερμιόνη'' - Emma Watson έκλεισε τα 33 & κάνει αναδρομή στη συναρπαστική ζωή της - Από τον Χάρι Πότερ μέχρι σήμερα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Prada: Η Emma Watson σκηνοθετεί τη νέα καμπάνια του οίκου και κόβει ανάσες 

«Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, εκτός από το πότε παρήγγειλε - πήρε έναν εσπρέσο, ένα κέικ και έναν χυμό, ή κάτι παρόμοιο.

«Δεν φαινόταν να προσπαθεί να κρυφτεί, απλώς περίμενε μαζί του κανονικά.

«Κανείς δεν αντέδρασε πραγματικά μαζί της, αλλά έβλεπα ότι οι άνθρωποι στο μαγαζί την αναγνώρισαν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ