H Διευθύντρια casting, Francine Maisler αποθεώνει την Lady Gaga: «Δεν ήταν δικιά μου ιδέα να την προσλάβουμε – Θα σας ξετρελάνει στον ρόλο της Harley Quinn» (φωτό & βίντεο)

«Είναι τόσο καλή σε αυτό παιδιά», πρόσθεσε.

Στην σκηνή του 58ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι τιμήθηκε μια από τις πιο αξιόλογες διευθύντριες κάστινγκ στον κόσμο, η Φρανσίν Μέισλερ (Francine Maisler).

Σε ένα master class διάρκειας 90 λεπτών, μαζί με τη συνεργάτιδά της Μόλι Ρόουζ (Molly Rose), η διάσημη διευθύντρια κάστινγκ, μίλησε στο κοινό για την Lady Gaga και τον ρόλο της ως Χάρλεϊ Κουίν στη ταινία «Joker: Folie à Deux». 

«Είναι τόσο καλή σε αυτό παιδιά. Θα σας ξετρελάνει» είπε η Μέισλερ.

«Δεν ήταν δική μου ιδέα. Ήταν του Τοντ Φίλιπς. Αλλά θα σας πω ότι ήταν πραγματικά έκπληξη -και πολύ καλή. Την είδα και έμεινα έκπληκτη. Θέλω να πω, όλοι ξέραμε τι μπορούσε να κάνει στο "Ένα αστέρι γεννιέται", αλλά σκέφτηκα, "Ω, καλά, εκείνο ήταν κάπως στα μέτρα της". Ήταν κάτι που θα μπορούσε να κάνει και να φανεί αληθινό. Αλλά αυτό... Φίλε, είναι καλή. Ο Χοακίν [Φίνιξ] θα σας πάρει σίγουρα τα μυαλά και πάλι, αλλά το ότι θα μπορούσε να συμβαδίσει μαζί του [η Lady Gaga] και να είναι αληθινή δείχνει ότι είναι καλή», είπε.

Διαβάστε ακόμα: Η ταινία που έσπασε τα ταμεία με 1 δισ. δολ. ξανά στους κινηματογράφους Joker 2: Folie à Deux - Η πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2024

Η ταινία φημολογείται ότι θα κάνει ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Lady Gaga: Βάζει τέλος στις φήμες - «Δεν είμαι έγκυος, απλά κλαίω άσχημα στο γυμναστήριο» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ