Το success story του επιχειρηματία είχε φρικτό τέλος: Βρήκε τον θάνατο μαζί με την έφηβη κόρη του όταν μία μπουλντόζα γλίστρησε και έπεσε στο αυτοκίνητό του (φωτό & βίντεο)

Ο θάνατος για πατέρα και κόρη τους περίμενε στη βόλτα που πήγαιναν, η μπουλντόζα διέλυσε το όχημά τους

Φρικτό θάνατο βρήκε επιχειρηματίας από τη Γιούτα μαζί με τη 16χρονη κόρη του, όταν μπουλντόζα που ήταν φορτωμένη σε τρέιλερ από το αντίθετο ρεύμα, λύθηκε και έπεσε επάνω στο όχημά τους.

Το δυστύχημα έγινε στη Γιούτα στον δρόμο για το Ogden Canyon, ένα επικίνδυνο στενό πέρασμα όπου έχουν γίνει δεκάδες δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια.

Ο Ρίτσαρντ Ντέιβιντ Χέντρικσον, 57 ετών, και η 16χρονη κόρη του Σάλι πέθαναν όταν η μπουλντόζα έπεσε επάνω στο αυτοκίνητό τους, ενώ η σύζυγός του και τα δύο  παιδιά τους που ήταν μέσα τραυματίστηκαν. Οι οικογένεια που πήγαινε βόλτα και είχε και το σκάφος τους μαζί είχε ακόμα μία κόρη που δεν ήταν στην εκδρομή του θανάτου.

 


Κανονικά πήγαιναν από άλλο δρόμο

Ο Χέντρικσον ήταν CEO της εταιρείας επίπλων εξωτερικού χώρου Lifetime Products. Ο Βινς Ρότον, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Lifetime Products, είπε στο People ότι η οικογένεια περνούσε χρόνο μαζί όταν συνέβη η τραγωδία.

«Επέλεξαν να ανέβουν στο Narrow Canyon γιατί ήταν μια τόσο όμορφη μέρα. Κανονικά, οδηγούν από τον άλλον δρόμο. Αλλά ανέβηκαν στο Arden Canyon επειδή ήταν μια τόσο όμορφη μικρή γραφική διαδρομή. Και, δυστυχώς, σε αυτό το Narrow Canyon ήταν όπου συνέβη το πολύ-πολύ τυχαίο ατύχημα», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον Βινς Ρότον, ο Χέντρικσον ήθελε να περνάει χρόνο με την οικογένειά του και ειδικά τη Σάλι. «Ήταν διαφορετική από τα άλλα τρία παιδιά του. Και έψαχνε για κάποιον τρόπο να έχει περισσότερη επαφή μαζί της. Και κατάλαβε ότι την ενδιέφεραν τα κοτόπουλα», είπε ο Ρότον και συνέχισε εξηγώντας ότι ο αδικοχαμένος πατέρας, παρά τις πολλές υποχρεώσεις, έστησε ένα κοτέτσι για την κόρη του και μεγάλωναν μαζί κότες.

Συγκλονισμένος από την οικογενειακή τραγωδία, τόνισε επίσης: «Αδράξτε τη μέρα και να είστε καλοί με τους ανθρώπους γύρω σας». «Νομίζω ότι ο Ριτς θα ήθελε να λέω στους ανθρώπους να κάνουν το καθήκον τους και να είναι καλοί με τον κόσμο», είπε.

Μετά την τραγωδία άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές ώρες να πιέσουν και να κατασκευασδτεί ένας ασφαλέστερος δρόμος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr