"Λιώνει" ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! "Ευτυχισμένα 13α γενέθλια στο όμορφο κοριτσάκι μου" - Ο daddy είναι υπερήφανος (βίντεο)

Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τους Μπέκαμς, καθώς η μονάκριβη κορούλα τους έχει γενέθλια!

Η Χάρπερ Μπέκαμ έγινε κι επισήμως 13 ετών και φυσικά δεν έλειψαν οι δημόσιες ευχές από τον μπαμπά της, Ντέιβιντ.

Με ένα υπέροχο βίντεο στο instagram του, ο πρώην ποδοσφαιριστής μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από όλες τις φάσεις της ζωής της μικρούλας του.

Βλέπουμε πλάνα από τα πρώτα της βήματα, από το μπαλέτο αλλά και κοινές τους στιγμές.

"Ευτυχισμένα 13α γενέθλια στο όμορφο κοριτσάκι μου.

Ο μπαμπάς είναι τόσο περήφανος για σένα, έχεις μεγαλώσει σε μια ευγενική, γενναιόδωρη και όμορφη νεαρή κοπέλα με την πιο εκπληκτική καρδιά και το πιο εκπληκτικό χαμόγελο που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ.

Πάντα να είσαι ο όμορφος αυτός άνθρωπος.

Είσαι ο κόσμος μου.", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο περήφανος πατέρας.


instagram @davidbeckham

Διαβάστε ακόμη: Ντέιβιντ Μπέκαμ με την κορούλα του Χάρπερ: Ταξίδι για 2 στην Νέα Υόρκη - Παγοδρόμιο & ζεστά φιλάκια, "επικίνδυνες αποστολές" ... (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώην τραγουδίστρια των «Spice Girls», Βικτόρια Μπέκαμ είναι παντρεμένη με τον πρώην ποδοσφαιριστή από το 1999 και έχουν 4 παιδιά: τον Μπρούκλιν (25 χρονών), τον Ρομέο (22 χρονών), τον Κρουζ (19 χρονών) και τη Χάρπερ (13 ετών).
 
Διαβάστε ακόμη: Γιορτή του Πατέρα: Οι συγκινητικές ευχές των celebrities στους αγαπημένους τους μπαμπάδες - Όλγα Κεφαλογιάννη, Σάκης Ρουβάς, Δούκισσα Νομικού (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μαρί Σαντάλ: Το τρυφερό μήνυμα στον σύζυγο της, Παύλο για την ημέρα του πατέρα - "Είσαι το νούμερο 1 μας!" (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Οι royals της Αγγλίας εύχονται για την ημέρα του Πατέρα - Το τρυφερό ενσταντανέ με τον Γουίλιαμ που τράβηξε η πριγκίπισσα Κέιτ

Διαβάστε ακόμη: Victoria Beckham: Με ένα οικογενειακό άλμπουμ φωτογραφιών ευχήθηκε στον David - "Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά!"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr