Πέθανε από θερμοπληξία ο ηθοποιός Benji Gregory στα 46 του - Παιδί θαύμα στη σειρά ALF, έπασχε από βαριά κατάθλιψη (βίντεο)

Ο Benji Gregory έπασχε από διπολική διαταραχή αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του και πέθανε από θερμοπληξία

Ο πρώην παιδικός σταρ Benji Gregory, γνωστός για τον ρόλο του στην κωμική σειρά ALF, πέθανε τραγικά σε ηλικία 46 ετών.

Ο Gregory - ο οποίος έπαιξε τον Brian Tanner στην εμβληματική κωμική σειρά της δεκαετίας του '80, η οποία έτρεξε από το 1986-1990 - βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του μαζί με τον σκύλο υπηρεσίας του Hans σε χώρο στάθμευσης Chase Bank στην Peoria της Αριζόνα, στις 13 Ιουνίου.

Η αδελφή του Gregory, Rebecca, δήλωσε στο TMZ ότι ο Gregory υπέφερε από κατάθλιψη, διπολική διαταραχή και είχε διαταραχή ύπνου που «συχνά τον κρατούσε ξύπνιο για μέρες».

Όσοι βρίσκονται κοντά του πιστεύουν ότι πήγε στην τράπεζα για να καταθέσει υπολειμματικές επιταγές στις 12 Ιουνίου και αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του - πεθαίνοντας από θερμοπληξία οχήματος.

Το γραφείο ιατροδικαστή της κομητείας Maricopa δεν έχει ακόμη καθορίσει την αιτία θανάτου.

Η σειρά ALF έτρεξε για τέσσερις σεζόν και ήταν στον αέρα από τις 22 Σεπτεμβρίου 1986 έως τις 24 Μαρτίου 1990. Πρωταγωνίστησαν επίσης οι Max Wright, Anne Schedeen και Andrea Elson.

Η πλοκή της κωμικής σειράς του NBC περιστρεφόταν γύρω από την οικογένεια Tanner, μια προαστιακή οικογένεια μεσαίας τάξης που κατοικεί στην περιοχή San Fernando Valley της Καλιφόρνια, που παίρνει ALF και αφού προσγειωθεί στο γκαράζ τους.

Η σειρά δείχνει την οικογένεια Tanner να κάνει ό, τι μπορεί για να κρύψει τον εξωγήινο από τους αδιάκριτους γείτονες και τις κυβερνητικές υπηρεσίες.

Ο Gregory ήταν μόλις οκτώ ετών όταν έγινε διάσημος στο ALF.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr