Νόνη Δούνια-Κυριάκος Μουρατίδης: Σπάνια βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι - Το boho must-have καφτάνι στο χρώμα του καλοκαιριού!

Παρευρέθηκαν σε μεγάλη συναυλία

Μία "καλλιτεχνική" βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησε η Νόνη Δούνια με τον σύζυγο της, Κυριάκο Μουρατίδη.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο και απόλαυσε τη συναυλία των Πλάθιντο Ντομίνγκο και Χοσέ Καρέρας.

Πόζαρε με χαμόγελο και ανεβασμένη διάθεση στο φωτογραφικό φακό.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες συμπλήρωσαν 20 χρόνια γάμου!

Διαβάστε ακόμη:Επέτειος 20 χρόνων για τη Νόνη Δούνια & τον Κυριάκο της - "Μεγαλώνουμε μαζί σοφότεροι - Είσαι το καλύτερο ταίρι" (φωτό)

Η Νόνη Δούνια μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το boho καφτάνι της με το ιδιαίτερο μοτίβο και την αέρινη γραμμή.

Η απόχρωση magenta ταίριαζε απόλυτα στην επιδερμίδα και στο μοναδικό στυλ της.

Ολοκλήρωσε το κομψό της look με μαύρα σανδάλια.

Διαβάστε ακόμη: Νόνη Δούνια, υποψήφια Ευρωβουλευτής ΝΔ στο eirinika: Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός με μεγάλη συμμετοχή στα κοινά - Πραγματική ισότητα των φύλων, όχι ευχολόγια

carreras-domingo-1

Η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο ήταν γεμάτη από θαυμασμό και ενθουσιασμό, με χιλιάδες θεατές που είχαν συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς, αναμένοντας με ανυπομονησία την ιστορική αυτή στιγμή.

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν δημοφιλείς άριες και ντουέτα από τις αγαπημένες όπερες της κλασικής μουσικής, καθώς και επιτυχίες από την Ισπανική και Ναπολιτάνικη μουσική παράδοση, συνοδευόμενοι από τη σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση. Η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Jordi Bernacer προσέδωσε ακόμα περισσότερη αίγλη στην εκδήλωση.

Ο Χοσέ Καρέρας, έχοντας εμφανιστεί σε πάνω από 60 όπερες και συνεργαστεί με περισσότερες από 100 ορχήστρες, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις ερμηνείες του στις όπερες των Πουτσίνι και Βέρντι, ενώ είχε την τιμή να είναι μουσικός διευθυντής των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης το 1992, γεννημένης την ίδια χρονιά με αυτόν.

Ο Πλάθιντο Ντομίνγκο, με περισσότερους από 150 ρόλους και πάνω από 4,400 παραστάσεις στο ενεργητικό του, έχει κερδίσει δύο βραβεία Grammy και έχει πρωταγωνιστήσει σε αξέχαστες όπερες, καθώς και σε ταινίες όπως η "Carmen" του Francesco Rossi και οι "La traviata" και "Otello" του Franco Zeffirelli.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ