Πριγκίπισσα Kate: Θα «δώσει» το παρών στον τελικό του Wimbledon – Τι απόφαση πήρε ο Ουίλιαμ για την ασθενή σύζυγό του (φωτό)

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι υπερπροστευτικός απέναντί της και δεν την πιέζει καθόλου να κάνει εμφανίσεις.

Φήμες ακουγόντουσαν για το γεγονός ότι η αγαπημένη μας Πριγκίπισσα  Κέιτ θα «δώσει» το παρών στον τελικό του τουρνουά τένις που λατρεύει.

Εν τέλει αληθεύουν!

Ο λόγος για το Wimbledon και τον τελικό της Κυριακής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ασθενής Πριγκίπισσα θα κάνει την εμφάνισή της στον τελικό, το επιβεβαίωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Πρόκειται για τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση που πρόκειται να κάνει, από τότε που ανακοινώθηκε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. 

Η πρώτη φορά που την είδαμε μετά από πολύ καιρό, ήταν στο Trooping the Color τον περασμένο μήνα.

Βάσει κάποιων δημοσιευμάτων της Sun, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι υπερπροστευτικός απέναντί της και δεν την πιέζει καθόλου να κάνει εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Μυστήριο γύρω από την παρουσία της στο Wimbledon - Ποια royal θα την αντικαταστήσει εάν δεν εμφανισθεί;

Σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, η Κέιτ Μίντλετον «ξέρει ότι ο κόσμος θα θέλει να τη δει», αλλά ο Ουίλιαμ ήταν αυτός που έπρεπε να «αποφασίσει αν είναι αρκετά καλά» για το Γουίμπλεντον.

«Είναι τόσο προστατευτικός», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «Με τον Ουίλιαμ στο πλευρό της, είναι ασφαλής γιατί θα τη φροντίσει και δεν θα άφηνε ποτέ κανέναν να της κάνει κακό. Νομίζω ότι εμπιστεύεται σιωπηλά τον Ουίλιαμ και αυτός έχει τον τελευταίο λόγο».

Πάντως, όλοι περιμένουν να την δουν να παραδίδει τα κύπελα στους αθλητές, καθώς το τουρνουά τένις φτάνει στο τέλος του.

Να σημειωθεί πως η Πριγκίπισσα Κέιτ είναι προστάτης του All England Lawn Tennis and Croquet Club και μοιράζει παραδοσιακά κάθε χρόνο τα τρόπαια και στους δύο νικητές του τουρνουά τένις.

Διαβάστε ακόμα: 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ