Ρούλα Κορομηλά για την κακοποίηση ζώων: «Δηλαδή αν δεν καβαλήσεις γαϊδούρι δεν θα έχει ενδιαφέρον η φωτογραφία σου στο instagram; - Περπάτα -Χτίζεις κορμάρα» (φωτό)

Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Η παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά μοιράστηκε με τους 191 χιλιάδες followers της τον θυμό της για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα.

Η Ρούλα Κορομηλά με ένα story της στο Instagram ξέσπασε κατά όσων εκμεταλλεύονται τα ζώα για τη μεταφορά τους.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, στα ελληνικά νησιά κάθε χρόνο, τα γαϊδουράκια είναι φορτωμένα με κόσμο ή πράγματα.

Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

κορομηλα

Ανέβασε μια φωτογραφία με ένα ταλαιπωρημένο ζώο και πάνω σε αυτή, έγραψε: «Αφήστε ήσυχα τα γαϊδουράκια κάποιοι τα οποία χρησιμοποιείται με αυτές τις θερμοκρασίες και κάτω από άθλιες συνθήκες ως μέσα μεταφοράς σε αρκετά νησιά».

Διαβάστε ακόμα: Οργισμένη η Ρούλα Κορομηλά με την υπόθεση Απ. Λύτρα: «Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εικόνες κατάρρευσης κυκλοφορούν παντού. Κρίμα. Δηλαδή αν δεν καβαλήσεις γαϊδούρι δεν θα έχει ενδιαφέρον η φωτογραφία σου στο instagram; Περπάτα. Χτίζεις κορμάρα». «Άντε να δούμε», έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά.

Διαβάστε ακόμα: Ρούλα Κορομηλά για το πρόβλημα υγείας της: «Ήμουν σε μια φάση που δεν μπορούσα να περπατήσω , ούτε να φάω, ούτε καν να σηκώσω τα χέρια μου» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ