Καρέ -καρέ ο γάμος του γιού του πλουσιότερου Ινδού – Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν, η χλιδάτη τελετή & η συγκλονιστική άφιξη της νύφης (φωτό & βίντεο)

Δεύτερη μέρα εορτασμών για την οικογένεια Αμπάνι.

Δεύτερη μέρα για τον γάμο του αιώνα.

Είναι γνωστό πως ο γιος του πλουσιότερου Ινδού παντρεύεται.

Ο λόγος για τον Αναντ Αμπάνι και την Ραντίκα Μερτσαντ.

Οι δυο νέοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και με μία πολύ χλιδάτη τελετή που θα μείνει ειλικρινά αξέχαστη.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, όμως οι εορτασμοί φυσικά συνεχίζονται.

Image

Η influencer, Julia Hackman Chafe από τη Νέα Υόρκη εξασφάλισε πρόσκληση για τον γάμο του αιώνα περιγράφει πώς πραγματικά ήταν.

Εκτιμάται πως για τον γάμο ο πατέρας του γαμπρού δαπάνησε άνω από 300.000.000 λίρες.

Ο 67χρονος Ambani, πατέρας του γραμπού, ο οποίος καταγράφεται από το Forbes ως ο ένατος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχει ήδη χαρίσει στο ζευγάρι μια πολυτελή βίλα 62 εκατομμυρίων λιρών στο Palm Jumeriah στο Ντουμπάι, με δέκα υπνοδωμάτια και δική της ιδιωτική παραλία.

Image

Ποστάροντας στο TikTok και το Instagram, η influencer έδωσε στο διαδίκτυο μια γεύση από τους γαμήλιους εορτασμούς, την τελετή και την αίθουσα του δείπνου, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ήταν «η πιο όμορφη τελετή» που έχει δει ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Ινδία: O «γάμος του αιώνα» μόλις ξεκίνησε – Mε VIP τους Kim & Khloe Kardashian, πρώην Πρωθυπουργό της Αγγλίας, Tony Blair, stars του Bollywood & την Priyanka Chopra (φωτό & βίντεο)

Η Julia Hackman πήγε στην εκδήλωση ντυμένη με ένα παραδοσιακό ινδικό φόρεμα του σχεδιαστή Manish Malhotra. Το φόρεμα ήταν γεμάτο πετράδια και δαντελες.

Σημαίες και φώτα πλαισίωναν την είσοδο για την Julia και τους άλλους VIP καλεσμένους καθώς έμπαιναν στον χώρο.

Η είσοδος για τους VIP guests ήταν πλαισιωμένη από φώτα και σημαίες, τα τραπέζια ήταν γεμάτα γλυκά, λουλούδια και κεράσματα.

Η λέξη «υπερβολή» δεν μπορεί να χαρακτηρίσει το σκηνικό.

Η influener όταν μπήκε στην αίθουσα των VIPs έπεσε πάνω σε σταρ όπως ο John Cena, η ηθοποιός Priyanka Chopra και ο τραγουδιστής σύζυγός της Nick Jonas, ο παραγωγός και ηθοποιός του Bollywood Salman Khan, oι τηλεπερσόνες, Kim και Khloe Kardashian και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson.

Image

Η influencer απαθανάτισε το baraat - την άφιξη του Anant στο χώρο του γάμου πάνω σε ένα λευκό άλογο, σύμφωνα με την ινδική γαμήλια παράδοση. «Το να βλέπεις τον Anant από κοντά για πρώτη φορά [είναι] σουρεαλιστικό'», είπε.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι πήραν τις θέσεις τους για την παραδοσιακή ινδουιστική γαμήλια τελετή. Η Julia δήλωσε: «Στη συνέχεια καθίσαμε για τη γαμήλια τελετή - την πιο όμορφη τελετή που είχα ποτέ τη χαρά να παρακολουθήσω».

Διαβάστε ακόμα: Ο «γάμος της χρονιάς» στην Ινδία αρχίζει σε λίγες ώρες – Κατέφθασαν οι πρώτοι star της βραδιάς – Kim & Khloe Kardashian, Priyanka & Nick Jonas (φωτό & βίντεο)

Η μεγάλη είσοδος της νύφης

Η Ραντίκα έκανε τη μεγάλη είσοδό της, καταφθάνοντας με μια εξαιρετικά περίεργη κατασκευή, μια βάρκα σε σχήμα κύκνου που κινούνταν μηχανοκίνητα.

Αντάλλαξαν όρκους, η μητέρα του γαμπρού ολοκλήρωσε την τελετή με ένα ποίημα που διάβασε.

Η influencer κατέληξε: «Η αγάπη στην αίθουσα ήταν αισθητή. Μια τόσο όμορφη τελετή».

Αφού η τελετή τελείωσε, οι καλεσμένοι εξερεύνησαν το πλούσιο σκηνικό, το οποίο περιελάμβανε ένα κατάστημα με lassi (ινδικό ποτό), ένα ολόκληρο κατάστημα με ινδικά αντικείμενα και αντίκες και γενικά ένα παραμυθένιο σκηνικό. «Βρισκόμαστε σε έναν μαγικό κόσμο», δήλωσε η Julia.

Οι καλεσμένοι δεν άργησαν να ανέβουν στην πίστα για να γιορτάσουν τους νεόνυμφους με χορό και ζωντανές παραστάσεις.

Η νύφη -υπερπαραγωγή

Οι τελευταίες εικόνες από τις σκηνές του γάμου δείχνουν τη νύφη ντυμένη με ένα βαρύ κρεμ και κόκκινο ινδικό νυφικό - που ονομάζεται lengha, και μια μαντήλα με χάντρες, καθώς κρατάει το χέρι του νέου της συζύγου, Anant.

Ο Anant φορούσε λευκό παντελόνι και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια με ένα εξωφρενικό χρυσό λογότυπο.

Ειδικοί υφαντές στην Ινδία έχουν περάσει τους τελευταίους μήνες φτιάχνοντας μια σειρά από σπάνια μεταξωτά σαρίκια χρησιμοποιώντας χρυσή και ασημένια κλωστή που η αξία του καθενός ξεπερνά τις 100.000 λίρες.

Διαβάστε ακόμα: Ινδία – Ο γάμος της χρονιάς: Ο Justin Bieber σε αλαλάζον κοινό! – Πετράδια, καλοκεντημένα σάρι & πολύχρωμα Ghagra choli (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ