Πριγκίπισσα Κέιτ: Με μωβ midi φόρεμα έδωσε το τρόπαιο στον νικητή του Wimbledon - Χαμογελαστή με εξαιρετικό στιλ η πιο αγαπητή royal στον πλανήτη (φωτό - βίντεο)

Aπένειμε το έπαθλο στον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο διάσημο τουρνουά τένις

Σημαντική ήταν η χθεσινή μέρα, καθώς η πριγκίπισσα Κέιτ πραγματοποίησε τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση της, κατά τη διάρκεια των θεραπειών για τον καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε στον τελικό του Wimbledon, με το πλήθος να την αποθεώνει με το συνεχές χειροκρότημα του.

Η 42χρονη royal παρακολούθησε το τουρνουά τένις συνοδευόμενη από την μονάκριβη κόρη της, Σάρλοτ.

Ως επικεφαλής του οργανισμού «All-England Lawn Tennis and Croquet Club», απένειμε το έπαθλο στον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Γουίμπλεντον.

Διαβάστε ακόμη: Eπανεμφάνιση Πριγκίπισσας Kate: Με ιαχές ενθουσιασμού την υποδέχτηκαν – Όλο το Wimbledon όρθιο! – Ρίγη συγκίνησης & χαράς (φωτό & βίντεο)

Για την περίσταση, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ φόρεσε ένα κομψό μωβ φόρεμα σε midi μήκος με κοντό μανίκι και κλειστό λαιμό από safiyaa_official αξίας,  £1,079.

Το συνδύασε εξαιρετικά με nude slingback, συνολικού κόστους €310 και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου από τη συλλογή της Victoria Beckham, που κόστισαν $230.

instagram @the_royal_watcher

Η Κέιτ ήταν χαμογελαστή καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας της στο γήπεδο.

Στο πλευρό ήταν συνεχώς η 9χρονη μικρούλα της, η οποία είναι μία πιστή μικρογραφία της μαμάς της.

Φόρεσε ένα χαριτωμένο πουά Guess φόρεμα με σιφόν ύφασμα αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά με την πρέπουσα συμπεριφορά της, ότι βαδίζει στα χνάρια μίας σωστής πριγκίπισσας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον περασμένο Μάρτιο η πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα συγκινητικό βίντεο ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο και ζήτησε από το κοινό χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα για να επικεντρωθεί στην θεραπεία της.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν τα Χριστούγεννα του 2023.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέστρεψε η αγαπημένη μας – Όμορφη, λαμπερή & πολύ chic – Η μέλλουσα Βασίλισσα έκανε το comeback (φωτό)

Εντός του 2024 η νύφη του βασιλιά Κάρολου δεν είχε πραγματοποιήσει καμία επίσημη εμφάνιση στο πλαίσιο των θεσμικών της καθηκόντων.

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι φωτό & τα βίντεο από την πρώτη επανεμφάνιση της Πριγκίπισσας Κέιτ – Λεπτότατη με σφιγμένο χαμόγελο – Τα 3 παιδιά της στο πλάι της με φανερή ανησυχία

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μετά την διάγνωση με καρκίνο, ήταν το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση «Trooping The Colour» για τα γενέθλια του μονάρχη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ