Ο Ράλφ Σουμάχερ επανήλθε με στιγμιότυπο, αγκαλιά με τον σύντροφό του – Η πρώην σύζυγος του, μοντέλο, έχει λογαριασμό στο Only Fans (φωτό & βίντεο)

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις τον κατάλληλο σύντροφο δίπλα σου, με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», έγραψε 

Ο παλαίμαχος οδηγός της F1, ο Ράλφ Σουμάχερ, ο αδελφός του θρύλου Μίκαελ έκανε μια αποκάλυψη χθες σχετικά με την σεξουαλικότητα του, που όπως φαίνεται είχε καταπιέσει στο παρελθόν.

Ο 49χρονος Ράλφ μοιράστηκε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο  Instagram, στην οποία εμφανίζεται αγκαλιά με έναν άντρα να κοιτάζουν το ηλιοβασίλεμα.

Με αυτόν τον τρόπο έκανε δημόσιο coming out ως gay.

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις τον κατάλληλο σύντροφο δίπλα σου, με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα», έγραψε στη λεζάντα.

Η Γερμανίδα ηθοποιός και κολλητή φίλη του Ράλφ Σουμάχερ, Κάρμεν Γκέις, αποκάλυψε ότι ο οδηγός της F1 είναι σε σχέση με τον Ετιέν, έναν Γάλλο που εργαζόταν ως business manager για αυτόν όταν ερωτεύτηκαν.

Η σχέση τους μετρά ήδη δύο χρόνια.

«Συναντήθηκαν στο Μονακό. Ο Ραλφ ζει στο Σάλτσμπουργκ με τον γιο του, ο Ετιέν ζει στη Νίκαια. Αλλά οι δυο τους είναι μαζί αρκετά συχνά» είπε η Γκέις, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι είναι «συνταρακτικά ευτυχισμένο» και «δεν είχαν ποτέ διαφωνίες ή διαμάχες».

Ο Ετιέν μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και της Νίκαιας στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η Γερμανίδα ηθοποιός δήλωσε, επίσης, στην Bild ότι αυτή και ο σύζυγός της, Ρόμπερτ, τους επισκέπτονται συχνά από τότε που ξεκίνησε η ερωτική τους σχέση πριν από περίπου δύο χρόνια. «Ο Ρόμπερτ κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον Ραλφ και τον Ετιέν. Επιτέλους, έκανε coming out, είναι απλά υπέροχο που οι δυο τους ζουν τώρα τον έρωτά τους», είπε.

Η απόφαση του Ραλφ Σουμάχερ να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος «δεν είναι μόνο ένας προσωπικός θρίαμβος, αλλά ένα σημάδι ότι, επιτέλους, είναι σε θέση να ζήσει και να αγαπήσει την πραγματική του ταυτότητα χωρίς φόβο ή ντροπή».

Ραλφ Σουμάχερ: Ο γάμος με γυναίκα

Ο Ραλφ Σουμάχερ αποκαλύπτει ότι είναι gay μια δεκαετία αργότερα αφότου έχει χωρίσει με την πρώην σύζυγο του, την Κόρα Μπρινκμαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2001 και έμεινε μαζί για 14 χρόνια.

Τώρα, η 47χρονη Κόρα είχε ξεκινήσει τη δική της αγωνιστική καριέρα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οδηγώντας σε διάφορες κατηγορίες και πρωταθλήματα.

Έχτισε μια ξεχωριστή καριέρα στη showbusiness ως μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιάστρια και ηθοποιός. 

Image

twitter

Βέβαια, από τότε που χώρισε από τον Ραλφ Σουμάχερ ξεκίνησε ένα προφίλ στην πλατφόρμα ενηλίκων OnlyFans.

Το ζευγάρι έχει έναν 22χρονο γιο σήμερα, τον Ντείβιντ.

Ο Ντέιβιντ υποστηρίζει τον πατέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρήκες επιτέλους κάποιον με τον οποίο νιώθεις πραγματικά πολύ άνετα και ασφαλής. Σε στηρίζω 100%, μπαμπά, και σου εύχομαι τα καλύτερα και συγχαρητήρια», έγραψε ο γιος τού Ραλφ Σουμάχερ στο Instagram.

Η σκιά τού Μίκαελ

Παρόλο που ο Ραλφ Σουμάχερ είχε μια αξιοσημείωτη καριέρα στη F1, τα επιτεύγματά του πάντα έρχονταν δεύτερα όταν έιχε να κάνει με τον Μίκαελ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ θεωρείται ευρέως ένας από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τότε που υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα σε ατύχημα στο σκι, στις γαλλικές Άλπεις, το 2013.

Τα αδέλφια είχαν στενή σχέση σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους.

Τώρα ο Ραλφ είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει την υποστήριξή του.

Ο πρώην πιλότος της F1 παραδέχτηκε: «Μου λείπει ο Μίκαελ των παλιών ημερών. Η ζωή είναι άδικη κατά καιρούς. Ο Μίκαελ ήταν πολύ τυχερός σε όλη του τη ζωή. Αλλά τότε υπήρξε αυτό το τραγικό ατύχημα».

Διαβάστε ακόμα: Μίκαελ Σουμάχερ: Ο γοητευτικός ψαρομάλλης αδελφός του, Ραλφ έκανε δημόσιο coming out – «Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι να έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ