Άννα Βίσση: «Μετά από 51 χρόνια καριέρας μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι» - «Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια αλλά να έχεις εξέλιξη» (βίντεο)

«Πάντα οι καιροί απαιτούν να έχεις εξέλιξη. Αυτό περιμένει ο κόσμος», συμπλήρωσε.

Η αγαπημένη μας Άννα Βίσση βρέθηκε στην Κρήτη για δυο συναυλίες, στις 17 και 18 Ιουλίου σε Ηράκλειο και Χανιά αντίστοιχα.

Με αφορμή αυτή της την επίσκεψη, η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «CretaLive».

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για τη μακρόχρονη πορεία της στη μουσική, το πάθος της για το τραγούδι και τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα.

Αρχικά, η Άννα Βίσση μίλησε για την πολυετή καριέρα της και τη σχέση της με τον χρόνο: «Μετά από 51 χρόνια καριέρας μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογική η σχέση μου με τον χρόνο, με φοβίζει μόνο υπό κάποιες συνθήκες, του να πάψω να είμαι αυτή που είμαι, να πάψω να είμαι καλά. Η φθορά που έρχεται με τον χρόνο είναι δυστυχώς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να αντιστεκόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε».

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη νοοτροπία της και τον τρόπο που θέλει συνεχώς να ανανεώνει τη σχέση της με τη μουσική. Συγκεκριμένα, είπε: «Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, το θέμα είναι να δίνεις στον κόσμο αυτό που περιμένει και ίσως και κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένει. Εγώ για αυτό πολεμάω και μόνη μου και με τον Νίκο Καρβέλα, που είναι ο συνθέτης των τραγουδιών μου, και με τους συνεργάτες μου που εμφανίζονται επί σκηνής. 

Διαβάστε ακόμα: Ο ΛεΠα με καναρινί σακάκι, κροκί τα 25ποντα της Γαρμπή & η glam εμφάνιση με την Άννα Βίσση στο πάρτι του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα (φωτό)

Να έχουμε να δίνουμε πάντα αυτό το κάτι παραπάνω, αυτό το κάτι νέο, αυτό το κάτι καινούργιο, το κάτι άλλο. Πάντα οι καιροί απαιτούν να έχεις εξέλιξη. Αυτό περιμένει ο κόσμος».

 «Με τον Νίκο πάντα θα ετοιμάζουμε κάτι. Το να κάνουμε ένα νέο θεατρικό είναι ακόμα υπό σκέψη, πρέπει να βρεθεί ένα θέμα, όπως είχαν οι «Δαίμονες», η «Μάλα» και οι «Καμπάνες του Edelweiss». Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεται».

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση: Διασκεδάζει με την Κιμ Κατράλ στο «One & Only Aesthesis»: «Η αγαπημένη μου, Samantha από το Sex and the City» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr