Πανικός σε πτήση: Ζευγάρι μέθυσε με μπύρες που έφερε από το σπίτι - Φώναζαν & έβριζαν τους γύρω

Σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Λάρνακα της Κύπρου

Τον απόλυτο σάλο προκάλεσαν επιβάτες σε πτήση (από το Λονδίνο προς τη Λάρνακα της Κύπρου) της Wizz Air, καθώς φέρεται να ήταν υπό την επήρεια μέθης.

«Οι επιβάτες αρχικά αντιστάθηκαν στη συνεργασία με το προσωπικό που έκανε τη δουλειά του για να προστατεύσει την υγεία και την ασφάλεια των άλλων επιβατών», δήλωσε εκπρόσωπος της ουγγρικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους στο Caters News Agency για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Από ότι φαίνεται το ζευγάρι πέρασε το δικό του αλκοόλ, το οποίο κατανάλωσε έπειτα.

Τα πλάνα που τραβήχτηκαν μέσα από την καμπίνα του αεροσκάφους κάνουν το γύρο του κόσμου.

Δείχνουν τη μεθυσμένη γυναίκα να περιφέρεται και να φωνάζει στον κόσμο, ενώ σε άλλο σημείο πίνει μπύρα μαζί με τον σύντροφο της.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας ισχυρίστηκε ότι στο ζευγάρι «επισημάνθηκε αρκετές φορές ότι αυτό δεν επιτρέπεται».

«Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται στους επιβάτες να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά που δεν έχουν αγοραστεί στο αεροσκάφος», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Το ζευγάρι αρχικά αγνόησε τις συστάσεις των αεροσυνοδών.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν σε άλλες θέσεις για να αποφευχθεί περαιτέρω αναταραχή.

«Δεν ανεχόμαστε καμία επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμά μας ή τους επιβάτες και θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους επιβάτες που υπέστησαν οποιαδήποτε δυσφορία ως αποτέλεσμα του περιστατικού», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Wizz Air.

Δείτε το βίντεο εδώ: nypost.com

Διαβάστε ακόμη: Μοιραία πτήση Singapore Airlines: Συγκλονίζει η μαρτυρία του συζύγου δασκάλας χορού - "Έκανε επείγουσα επέμβαση - Θα αλλάξει η ζωή της"

Διαβάστε ακόμη: Δείτε σε βίντεο: Επιβάτες αεροπλάνου χειροκροτούν μετά την απομάκρυνση ενός "ατίθασου" ζευγαριού - "Ήταν προσβλητικοί & απειλητικοί"

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ