Ντέμη Γεωργίου: Πότε θα γίνει η κηδεία της - Αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία (βίντεο)

Αποκαλύπτουν οι στενοί φίλοι της μέσα από τα social media 

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου θα γίνει η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου, της πρώην παίκτριας του MasterChef, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Η πρώην παίκτρια του Master Chef υπέστη σηπτικό σοκ έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη και άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Όπως ενημέρωσαν οι στενοί της φίλοι μέσα από τα social media, το τελευταίο αντίο στην Ντέμη Γεωργίου θα ειπωθεί την Πέμπτη στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της ήταν όλοι στην κηδεία της να φορούν λευκά ρούχα.

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος - Archi 🧿 Άρτζι 🧿

«Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρει σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο στενός της φίλος, Άρτσι Καραχάλιος.

Διαβάστε ακόμη: Ξαφνικός θάνατος για την σεφ Ντέμη Γεωργίου μέσα σε λίγες ώρες - Υπέστη σηπτικό σοκ από βαριά λοίμωξη

Διαβάστε ακόμη: Ντέμη Γεωργίου: Ραγίζει καρδιές στενή της φίλη - "Προγραμμάτιζε εξετάσεις αλλά δεν πρόλαβε - Το party του γάμου της θα το κάνουμε στη κηδεία" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ντέμη Γεωργίου: Κατασυγκινεί ο κουμπάρος της αδικοχαμένης σεφ - "Έτσι θα σε θυμάμαι - Με χαμόγελο, τρέλα & αυθεντικότητα"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ