Νέο εγγόνι για την πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό - Ο γιος της & η νύφη της περιμένουν την δεύτερη κορούλα τους

Διοργάνωσαν το καθιερωμένο gender reveal party

Ενώ η οικογένεια Ducruet πρόκειται να μεγαλώσει, ο Louis και η Marie αποκάλυψαν το φύλο του δεύτερου παιδιού τους μέσω μιας σειράς αξιολάτρευτων φωτογραφιών!

Ο γιος της πριγκίπισσας Stéphanie του Μονακό και η σύζυγός του  ένα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους.

Ήδη γονείς μιας υπέροχης μικρής μπέμπας που γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 2023, το νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται να καλωσορίσει ... ένα δεύτερο κοριτσάκι!

Τόσο ο Louis, όσο και η Marie έχουν δημοσιεύσει στις σελίδες τους στο Instagram φωτογραφίες από την συγκέντρωση.

Η πριγκιπική οικογένεια του Μονακό ετοιμάζεται να υποδεχτεί ακόμη ένα χαριτωμένο κοριτσάκι!

Όπως βλέπουμε και στις εικόνες το συγκινημένο ζευγάρι πόζαρε περιτριγυρισμένοι από ροζ μπαλόνια, ενώ από τα πλάνα δεν έλειπε και ο σκύλος τους Pancake.


Υπενθυμίζεται ότι η Stephanie παντρεύτηκε τον πρώην σωματοφύλακα το 1995, ωστόσο χώρισαν ένα χρόνο αργότερα. Εκτός από τον 30χρονο Louis έχουν αποκτήσει ακόμα μαζί την 28χρονη Pauline

Η πριγκίπισσα του Μονακό έχει άλλη μια κόρη, την 24χρονη Camille, από την σχέση της με τον επίσης πρώην σωματοφύλακά της Jean Raymond Gottlieb. Οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που η κόρη τους δεν εμφανίζεται στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Διαβάστε ακόμη: Louis & Marie Ducruet-Throwback: Οι πρώτες γιορτές με την μικρούλα τους - Matchy πιτζάμες για τους royals του Μονακό & μπήκαν στο mood! (φωτό)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@royalsaddicted)

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με το parismatch.com ο Daniel Ducruet, είναι επίσης πατέρας του Michaël (30 ετών) και του Linoué (9 ετών), τους οποίους απέκτησε από τον γάμο του με την Kelly Marie Lancien.

Ο Louis και η Marie ήταν ερωτευμένοι από το κολέγιο, από τότε που γνωρίστηκαν σε ένα νυχτερινό κέντρο των Καννών το 2011 και ανακάλυψαν ότι ήταν συμφοιτητές. Και οι δύο το έχουν περιγράψει την γνωριμία τους ως "έρωτα με την πρώτη ματιά".

 

 

 

 

 

 

 

 

Παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2019. Έκαναν πολιτική τελετή και την επόμενη ημέρα ακολούθησε θρησκευτική τελετή στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας του Πριγκιπάτου, όπου πραγματοποιήθηκε ο ιστορικός γάμος των παππούδων του Louis - της Grace Kelly και του πρίγκιπα Renie Β΄ - το 1956.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ