Πως η Μαρία Ηλιάκη μεταμορφώνει μια βεράντα σε hotspot μόδας; - Το κόκκινο φόρεμα μας άρεσε αλλά της πηγαίνει πολύ και το ροζ (φωτό)

Την ανακηρύσσουμε fashion icon του καλοκαιριού!

Η ταλαντούχα παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και μάλιστα το περιεχόμενο που μοιράζεται με πολλή επιτυχία είναι κυρίως μόδας.

Η δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, οπού ποζάρει στη βεράντα με διαφορετικά looks, κάνοντας έτσι ένα δικό της χώρο, hotspot μόδας.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι γνωστή για το πόσο καλόγουστη και μοντέρνα είναι. 

Ακολουθεί τις τάσεις της μόδα, διατηρώντας το προσωπικό της style και μας παροτρύνει να κάνουμε το ίδιο.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Ηλιάκη: Η καλόγουστη παρουσιάστρια έκανε το πιο hot manicure του καλοκαιριού – To «καρπουζί» που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες (φωτό)

Στην πρώτη φωτογραφία επέλεξε ένα υπέροχο γαλάζιο ολόσωμο με cuts out μαγιό και συγκλόνισε του 593 χιλιάδες followers της.

Εμείς πάντως λατρέψαμε το ροζ maxi πουκάμισο που μπορείτε να βάλετε από την παραλία το πρωί ως για ένα κοκτέιλ το βράδυ.

Τέλος, το αγαπημένο μας και πιο ρομαντικό ήταν , σίγουρα το κόκκινο «sundress»!

Εσείς ποιο θα επιλέγατε;

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Ηλιακή: Υπέρλαμπρη γιορτάζει τα 47α γενέθλια με χιουμοριστικό βίντεο – Η τρυφερή ανάρτηση του συζύγου της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr