Συγκλονιστικό!!! - Η Νάταλι Μοελάουζεν αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αλλά σήμερα χειρουργείται για αφαίρεση όγκου στο Παρίσι - Έτρεμαν τα πόδια της την ώρα της ξιφασκίας

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια που ξεκίνησε ξιφασκία στην ηλικία των 5 ετών, έδειξε χθες το σθένος και το μεγαλείο ψυχής της.

Η Νάταλι Μοελάουζεν είναι ξιφομάχος που εκπροσώπησε αρχικά την Ιταλία και τώρα εκπροσωπεί τη Βραζιλία στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Μοελάουζεν γεννήθηκε στο Μιλάνο από Ιταλογερμανό πατέρα και Βραζιλιάνα μητέρα, την στυλίστρια Valeria Ferlini. Η Nathalie έχει διπλή υπηκοότητα. 

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια που ξεκίνησε ξιφασκία στην ηλικία των 5 ετών, έδειξε χθες το σθένος και το μεγαλείο ψυχής της.

Η 38χρονη πρωταθλήτρια, έδειξε μεγάλο κουράγιο προκειμένου να μην απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Μοελάουζεν αγωνίζεται με τα χρώματα της Βραζιλίας τα τελευταία δέκα χρόνια θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στη σπονδυλική στήλη σήμερα στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμα: Topwoman η Δώρα Γκουντούρα: Πρωταθλήτρια & φαβορί στη Σπάθη Γυναικών - Τα όνειρα & οι στόχοι της στον αποψινό προκριματικό

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η Μοελάουζεν ένιωσε αδιαθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, στην τηλεοπτική κάλυψη φάνηκε ξεκάθαρα πως έτρεμαν τα πόδια της. 

Μετά από μια σύντομη διακοπή, ο αγώνας συνεχίστηκε και η Μοελάουζεν ηττήθηκε από τη νεαρή αντίπαλο της (15-11). Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Διαβάστε ακόμα: Στίβεν φαν ντε Φέλντε: Ο ωραίος ξανθός βιαστής παίζει μπιτς βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Σάλος και γιουχαΐσματα, ήταν φυλακή γιατί βίασε 12χρονη (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ