Παρίσι 2024: Αποσύρθηκε μεγάλος χορηγός τεχνολογίας μετά τη διακωμώδηση του Μυστικού δείπνου- «Σοκαριστήκαμε και δεν θέλουμε να διαφημιστούμε πλέον»

Η C-Spire, εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας με έδρα το Μισισιπή, σταματά να πληρώνει το Παρίσι 2024


H εταιρεία τεχνολογίας C-Spire, με έδρα τις ΗΠΑ απέσυρε τη διαφήμισή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, λόγω της «διακωμώδησης του Μυστικού Δείπνου» κατά την τελετή έναρξης της Παρασκευής (25/07).

Κατά τη διάρκεια της… διχαστικής Tελετής Έναρξης, υπήρξε ένα drag show, το οποίο έμοιαζε αρκετά με τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι «Μυστικός Δείπνος».

Ο επίσημος λογαριασμός των Ολυμπιακών Αγώνων στο X ανέφερε ότι η σκηνή ήταν στην πραγματικότητα μια «ερμηνεία του Διονύσου» και πρόσθεσε: «[Μας] κάνει να συνειδητοποιήσουμε τον παραλογισμό της βίας μεταξύ των ανθρώπων».


Παρά την εξήγηση ότι δεν προσπαθούσε να μιμηθεί τον Μυστικό Δείπνο, η συγκεκριμένη παράσταση προκάλεσε έκτοτε σφοδρές αντιδράσεις.

Η C-Spire, μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας με έδρα το Μισισιπή, ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να διαφημίζεται πλέον στους αγώνες, αναφέροντας ότι ήταν «σοκαρισμένη» από τις παραστάσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ