Παρίσι 2024: Γνωρίστε την Barbara Butch που ενσάρκωσε τον Ιησού στην τελετή έναρξης - Queer λεσβία με Εβραϊκή καταγωγή (φωτό-βίντεο)

Δηλώνει περήφανη για την ταυτότητα της 

Η γυναίκα στο επίκεντρο μιας αμφιλεγόμενης παράστασης κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 αποκαλύφθηκε ότι είναι DJ, παραγωγός και αυτοαποκαλούμενη «ακτιβίστρια αγάπης» που ονομάζεται Barbara Butch.

Να σημειώσουμε ότι τον Διόνυσο υποδύθηκε ο Γάλλος ηθοποιός και τραγουδιστής Phillippe Katerine και το σκετς περιελάμβανε 18 ερμηνευτές που πόζαραν πίσω από ένα μακρύ τραπέζι με παρόμοιο τρόπο όπως απεικονίζονται ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοί του στον πίνακα του ντα Βίντσι. 


Η Barbara Butch γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε σε μια εβραϊκή οικογένεια σε μία πλούσια γειτονιά, στο μεγαλοαστικό 7ο διαμέρισμα της Γαλλικής πρωτεύουσας.

Η Λέσλι Μπάρμπαρα Μπουτς, συχνά γνωστή ως Μπάρμπαρα Μπουτς, είναι Γαλλίδα dj και λεσβία ακτιβίστρια.

Κάνει εκστρατεία για την αποδοχή τoυ plus size σωματότυπου και έχει κάνει μια μικρού μήκους ταινία με τίτλο "Extra Large".

Της απονεμήθηκε το Out d’or 2021 “προσωπικότητας LGBTI της χρονιάς” από τη Γαλλική Ένωση LGBTI Δημοσιογράφων.

Η Leslie Barbara Butch γεννήθηκε στην κλινική Marie-Louise στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Η μητέρα της, μια γραμματέας ήταν Εβραία Ασκενάζι, και ο πατέρας της, ελαιοχρωματιστής, ήταν μαροκινής καταγωγής με εβραϊκή ρίζα και μεγάλωσε και αυτός σε παραδοσιακή εβραϊκή οικογένεια.

Σπούδασε θεωρία μουσικής, πιάνο, βραζιλιάνικα κρουστά και κιθάρα στην εφηβεία της, δημιούργησε τα δικά της mixtapes και ηχογράφησε κασέτες.

Ο προσκοπισμός ήταν βασικό κομμάτι της ζωής της εκείνα τα χρόνια. Αργότερα, άρχισε να πηγαίνει στο Pulp, μια κορυφαία παριζιάνικη λέσχη που φιλοξενούσε λεσβιακά πάρτι.

Το 2023 η DJ Barbara Butch δήλωνε: «Είμαι χοντρή, Εβραία, queer λεσβία και είμαι πραγματικά περήφανη».

"Ο στόχος μου είναι να φέρω κοντά τους ανθρώπους και μοιραστώ την αγάπη. 

Είμαι αγωνίστρια του κινήματος του έρωτα", δηλώνει.



Η Γαλλοεβραία DJ είναι μια από τα Pride Icons που τιμήθηκαν στα βραβεία Attitude Pride 2023, σε συνεργασία με το Magnum.

Η 42χρονη Γαλλίδα DJ, λεσβία ακτιβίστρια και υπέρμαχος της σωματικής θετικότητας.

Η αμφιλεγόμενη αυτή προσωπικότητα, που υποδύθηκε τον Ιησού Χριστό στην σκηνή του Μυστικού Δείπνου έγινε αντικείμενο μεγάλου ντιμπέιτ.

Είναι στο επίκεντρο επικρίσεων σε όλο τον πλανήτη.

Ωστόσο, έγινε διάσημη σε μία νύχτα.

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι -Έναρξη τελετής Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα & την Ελληνική ομάδα - Με Lady Gaga να ξεσηκώνει το κοινό (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024: Η απαστράπτουσα Σελίν Ντιόν προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση στην Τελετή Έναρξης, των Ολυμπιακών – Ο ιπτάμενος βωμός-αερόστατο – Όσα έγιναν στη φιέστα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Royal Monceau: Εδώ διαμένουν η Celine Dion & η Lady Gaga για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι σουίτες, η προεδρική, το classe του εμβληματικού ξενοδοχείου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024-Τελετή Έναρξης: Δείτε βίντεο και εικόνες από την πλωτή είσοδο των Ολυμπιακών Ομάδων

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ας τον απολαύσουμε σε 5+1 φωτό αφού μας τον έκρυψε ο Γάλλος σκηνοθέτης - Υπερήφανος σημαιοφόρος συγκινημένος & χαρούμενος

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι-Τελετής έναρξης: Σύσσωμη η οικογένεια Βερνίκου - Σε ρόλο camerawoman η Μαρίνα, ενθουσιασμένος ο θείος Νίκος - "Μεγάλη απογοήτευση" για τον Μίλτο Καμπουρίδη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ