Taylor Swift: «Η φρίκη της χθεσινής επίθεσης με μαχαίρι στο Σάουθπορτ με κατακλύζει - Είμαι εντελώς σοκαρισμένη – Ήταν απλά μικρά παιδιά σε μάθημα χορού» (φωτό & βίντεο)

Το μάθημα χορού είχε θέμα την τραγουδίστρια.

Τρία παιδιά σκοτώθηκαν και άλλοι έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε χθες στο Σάουθπορτ της βορειοδυτικής Αγγλίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας 17χρονος μετανάστης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Οι 8 από τους τραυματίες είναι παιδιά και τα 5 από αυτά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Κρίσιμη θεωρείται επίσης η κατάσταση και των δύο ενήλικων τραυματιών, σύμφωνα με τη Σερένα Κένεντι, την εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μέρσεϊσάιντ.


Νωρίτερα οι αρχές ανέφεραν ότι τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα και ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με τρομοκρατία. 

Τα κοριτσάκια την ώρα της τραγωδίας έκαμνα μάθημα χορού και γιόγκα με θέμα την Τέιλορ Σουίφτ.

Η Αμερικανίδα σταρ Τέιλορ Σουίφτ δηλώνει «εντελώς σοκαρισμένη» από την επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ της Αγγλίας με 3 παιδιά νεκρά κατά την διάρκεια μαθήματος χορού με θέμα τα τραγούδια της.

SWIFT

«Η φρίκη της χθεσινής επίθεσης στο Σάουθπορτ με κατακλύζει και είμαι εντελώς σοκαρισμένη (...) Δεν ήταν παρά μικρά παιδιά σε μάθημα χορού», έγραψε. «Δεν ξέρω καθόλου πώς να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου σ' αυτές τις οικογένειες».

Οι φαν της Τέιλορ Σουίφτ στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν χρήματα στο Ιντερνετ. Μέχρι το μεσημέρι είχαν συγκεντρώσει 38.000 λίρες (45.000 ευρώ).

Διάβαστε ακόμα: Ανείπωτη τραγωδία: 17χρονος μετανάστης έσφαξε 3 κοριτσάκια, σε κρίσιμη κατάσταση άλλα 8 – «Συγκλονισμένοι ως γονείς», η Πριγκίπισσα Kate & ο Πρίγκιπας William στέλνουν συλλυπητήρια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ