Εμμανουήλ Καραλής: Το δημόσιο μήνυμα ευγνωμοσύνης στον πατέρα του – «Σε ευχαριστώ για όλα - Ποιος θα φανταζόταν ότι (..)θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί» (φωτό)

«Από την πρώτη μέρα που με πήγες στο στρώμα του άλματος επί κοντώ, 20 χρόνια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί» του συμπλήρωσε.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ευχαρίστησε δημόσια τον πατέρα του, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Ο αθλητής του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής είπε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μπαμπά του.

Ο Μανόλο που διεκδικεί μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χθες ανέβασε στο προφίλ του, κοινές φωτογραφίες με τον πατέρα του, Χάρη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μανόλο έγραψε ιστορία: «Ένιωσα ότι με ξεμάτιασε όλη η Ελλάδα» είπε ο Καραλής - Ξετρελάθηκε με το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό (βίντεο)

Η μια φωτογραφία είναι από τότε που ο Καραλής ήταν μωρό και η άλλη είναι πρόσφατη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες – Παρίσι 2024.

karalis83892

«Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πήγες στο στρώμα του άλματος επί κοντώ, 20 χρόνια μετά θα πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί. Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα» του έγραψε.

Διαβάστε ακόμα: Τεντόγλου-Καραλής: Το αχτύπητο δίδυμο επέστρεψε στα social media - Δείτε το απολαυστικό βίντεο από το Ολυμπιακό χωριό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr