Ο έρωτας γεννήθηκε για ... 3! Αυτή η παντρεμένη γυναίκα μένει μαζί με τον σύζυγο & το αγόρι της - Τα περνάνε μούρλια!

Το αγόρι κοιμάται στον καναπέ και το ζευγάρι στο υπνοδωμάτιο ...

Η προσωπική ζωή ενός Ιάπωνα έγινε πρόσφατα η συζήτηση στο διαδίκτυο, αφού αποκάλυψε ότι είναι απολύτως εντάξει με την επί τρία χρόνια γυναίκα του να έχει αγόρι και μάλιστα να τον φέρνει στο σπίτι της οικογένειας.

Ο Πρίγκιπας Σόι, ένας νεαρός Ιάπωνας σεφ και blogger που προωθεί και πουλάει το okara granola χωρίς πρόσθετα στο διαδίκτυο, έχει τραβήξει πρόσφατα μεγάλη προσοχή για πολύ διαφορετικούς λόγους.

Στις 8 Ιουλίου, ανακοίνωσε στο X (πρώην Twitter) ότι η σύζυγός του Seira θα επέστρεφε σπίτι μετά από έξι μήνες σπουδών στο εξωτερικό και ότι θα έφερνε μαζί το νέο της αγόρι.

Η αμφιλεγόμενη ανάρτηση έγινε γρήγορα viral, πυροδοτώντας μια έντονη διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με τον γάμο του πρίγκιπα Σόι και την τριμερή σχέση.

Η διαμάχη δεν φάνηκε να ενοχλεί τον παντρεμένο άνδρα που στην πραγματικότητα κατέγραψε την επίσκεψη του φίλου της συζύγου του μέσω σύντομων αποσπασμάτων και πολλαπλών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η γυναίκα μου και ο φίλος της θα ζήσουν μαζί. Εκείνη σπουδάζει στο εξωτερικό και έχει νέο αγόρι.

Επιστρέφει στην Ιαπωνία μαζί του και εκείνος έρχεται να μείνει μαζί μας», είπε ο Πρίγκιπας Σόι στους ακόλουθούς του στο X, προσθέτοντας ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με την ασυνήθιστη συμφωνία.

Ο Ιάπωνας μπλόγκερ εξήγησε ότι η Σέιρα του είχε πει ότι ήθελε να σπουδάσει στην Αυστραλία πέρυσι και εκείνος δέχτηκε παρόλο που ήταν έκπληκτος με την απόφασή της.

Έφυγε τον Ιανουάριο του 2024 και μέχρι τον Μάιο, ομολόγησε ότι είχε γνωρίσει έναν άλλο Ιάπωνα που στη συνέχεια έγινε το αγόρι της.

Επειδή ο πρίγκιπας Σόι και η σύζυγός του είχαν αποφασίσει προηγουμένως να είναι σε ανοιχτή σχέση, δεν είχε αντίρρηση για το νέο της «απόκτημα».

Στην πραγματικότητα αποκάλυψε φιλικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον φίλο της γυναίκας του και το κουπόνι Starbucks που του χάρισε για τα γενέθλιά του.

«Δεν τον έχω ξανασυναντήσει, οπότε δεν ξέρω τις προτιμήσεις του, και σκέφτηκα ότι αν του έδινα κάτι υπερβολικό μπορεί να νιώθει άβολα, οπότε του έδωσα κάτι πολύ ασφαλές, όπως ένα κουπόνι Starbucks», είπε ο πρίγκιπας Σόι.

Image

Στις 12 Ιουλίου, ο Σόι δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να χαιρετάει τη Σέιρα και τον φίλο της στο αεροδρόμιο, ενώ την περασμένη εβδομάδα συνέχισε να καταγράφει την αντισυμβατική διαβίωση, με τον φίλο να μένει μαζί τους.

Αυτός και η γυναίκα του κοιμήθηκαν στην κρεβατοκάμαρα, ενώ ο φίλος της κοιμόταν στον καναπέ.

Image

Κάποια στιγμή, όταν η σύζυγός του και ο φίλος της τσακώθηκαν, εκείνος παρενέβη για να μεσολαβήσει για την κατάσταση.

«Τον ευχαριστώ ολόψυχα καθώς στήριξε τη γυναίκα μου όσο περνούσε δύσκολα στο εξωτερικό», είπε ο πρίγκιπας Σόι για το αγόρι της Σέιρα.

«Πρέπει να είναι ενδιαφέρον άτομο, διαφορετικά η γυναίκα μου δεν θα τον ερωτευόταν».

Οι αντιδράσεις στα social media για την κατάσταση του πρίγκιπα Σόι ήταν ανάμεικτες.

Μερικοί επικροτούν την προθυμία του να αψηφήσει τους κοινωνικούς κανόνες και να σεβαστεί τη συμφωνία που έγινε με τη σύζυγό του για την ανοιχτή σχέση τους, ενώ άλλοι είπαν ότι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πόσο καλά ήταν με αυτή την κατάσταση. ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είχε ποτέ διαφορετική σύντροφο από τότε που παντρεύτηκε τη Σέιρα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις όπως «Γιατί συγχωρείς τη γυναίκα σου που κάνει ό,τι θέλει;», ο πρίγκιπας Σόι είπε:

«Καταρχάς, η λέξη «συγχωρώ» είναι λάθος. Η γυναίκα μου δεν έχει κάνει τίποτα κακό.

Μου αρέσει να βλέπω τη γυναίκα μου να φέρεται εγωιστικά, να κάνει ό,τι θέλει, μια σύζυγος που δεν είναι εγωίστρια δεν είναι ελκυστική για μένα».

Ο Ιάπωνας blogger πρόσθεσε ότι ήξερε πάντα ότι το χόμπι της γυναίκας του ήταν «να αποκτήσει φίλους», αλλά ποτέ δεν είχε πρόβλημα με αυτό γιατί είναι ευτυχισμένος όσο εκείνη είναι ευτυχισμένη.

Είπε ότι, κατά κάποιο τρόπο, λυπόταν για τους φίλους της Seira, γιατί δεν μπορούσαν ποτέ να πάρουν τη θέση του στην καρδιά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr