Πέθανε η δημοσιογράφος του Mega, Τίνα Αλεξανδρή - Το συγκινητικό "αντίο" των συναδέλφων της

Η κηδεία θα γίνει αύριο στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του θανάτου της Τίνας Αλεξανδρή.

Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της συναδέλφου Παναγιώτας Αλεξανδρή. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση της Ενώσεως» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Το "αντίο" των συναδέλφων της δημοσιογράφου του Mega

«Αν η ευγένεια είχε χρώμα, θα ήταν ροζ… Αν η καλοσύνη και η γλυκύτητα είχαν μορφή, θα ήταν σαν τις ολάνθιστες κερασιές την άνοιξη στην αγαπημένη σου Ιαπωνία… η sakura όπως με έμαθες ότι λέγεται, θυμάσαι; Αυτά τα τρυφερά πανέμορφα λουλούδια που όταν ανθίζουν στα δέντρα, το γιορτάζουν στη χώρα με τρόπο μοναδικό, γιατί γεμίζουν τις καρδιές με αισιοδοξία και ζεστασιά. Ζουν όμως για πολύ λίγες μέρες και θυμίζουν στους ανθρώπους πόσο εφήμερη και εύθραυστη είναι η ζωή. Έτσι κι εσύ, ήρθες, άνθησες και ομόρφυνες τον κόσμο με ευγένεια, γλυκύτητα, ομορφιά, καλοσύνη και αρετές σπάνιες. Όμως έριξες τα πέταλα σου νωρίς. Πολύ νωρίς. Σαν τα ανθάκια στις κερασιές στους κήπους του Κιότο και της Οκινάουα που ονειρευόσουν μια μέρα να δεις από κοντά. Αντίο αγαπημένη μου Τίνα», έγραψε η Μαριλένα Γεραντώνη στο Facebook.

Ο δημοσιογράφος Beny Λεβεντογιάννης έγραψε: «Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν κάπου στον Απρίλη. Με πήρε τηλέφωνο να δει πως είμαι. "Εγώ είμαι καλά ρε μπάμια, τη γλύτωσα. Εσύ πως είσαι;" ,της είπα και ξέσπασε σε εκείνο το κακαριστο γέλιο. "Είμαι πολύ καλύτερα" μου απάντησε. "Αν συνεχιστεί έτσι θα αρχίσω να ερχομαι στη δουλειά σιγά σιγά". Μετά είπαμε δυο τρεις βλακείες, γελάσαμε με κάτι κουτσομπολιά, την πείραξα για άλλη μια φορά για τους Ιάπωνες που λατρευε και της είπα πόσο βλαμμένοι είναι και της ευχήθηκα να έρθει να δουλέψουμε μαζί ξανά. Κλείσαμε το τηλέφωνο. Είχα την σιγουρια ότι θα ερχόταν. Δεν τα κατάφερε. Δεν θα έρθει ποτέ ξανά, να καθίσει δίπλα μου και να με ρωτήσει "Τι θα γίνει; Θα ανοίξουμε καμιά φορά οδηγό;" Το Τινακι έφυγε. Ήταν ένα ξεχωριστό υπέροχο κορίτσι. Σπάνιο. Να προσέχετε όλοι τον εαυτό σας. Μην αφήνετε ούτε μια στιγμή να περάσει καλή ή κακή, χωρίς να τη ρουφηξετε.

Τινακι δεν πρόλαβες να πας στην Ιαπωνία που τόσο αγαπούσες. Τώρα σαν αερικό θα πηγαίνεις παντού. Θα είσαι παντού και κυρίως θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Καλό ταξίδι κοριτσάκι μου».

"Καλό ταξίδι κορίτσι μου... Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ..."

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν την Πέμπτη (1/8) το τελευταίο «αντίο» στην 38χρονη δημοσιογράφο του Mega, στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα ψαλεί στις 10:30 π.μ. η εξόδιος ακολουθία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ