Ο νιόπαντρος πλουσιότερος Ινδός, Ανάντ Αμπάνι πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την καλή του, Ραντίκα - Κούκλα με το πορτοκαλί Versace σύνολο δίπλα στον άντρα της (φωτό-βίντεο)

Είδαν αγώνες ενόργανης γυμναστικής

Έπειτα από τους τριήμερους εορτασμούς του γάμου τους, το ζευγάρι χρειαζόταν ένα getaway για να χαλαρώσει!

Φυσικά, μιλάμε για τον γιο του πλουσιότερου Ινδού, τον Ανάντ Αμπάνι και την καλή του, Ραντίκα ΜΕρκάντ.

Το νιόπαντρο ζεύγος ταξίδεψε στη Γαλλία για να παρακολουθήσει από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τι πιο ρομαντικός προορισμός από το Παρίσι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, είδαν αγώνες ενόργανης γυμναστικής με τον πατριάρχη της δυναστείας Ambani, Mukesh, την κόρη του, Isha, και τον σύζυγό της, Anand Piramal.

Η Radhika έδειχνε μία κούκλα με ένα έντονο πορτοκαλί Versace outfit, ενώ ο Anant επέλεξε ένα πουκάμισο με tropical print.

Όταν δεν παρακολουθούσα τα ολυμπιακά αθλήματα, η οικογένεια Ambani απόλαυσε μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο Four Seasons Hotel George V, κοντά στα Ηλύσια Πεδία.

Να πούμε ότι στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχουν μείνει εξέχουσες προσωπικότητες από το 1928 που άνοιξε τις πόρτες του, όπως ο Βασιλιάς Κάρολος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα,  η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Τζον Φ. Κένεντι και ο Πάμπλο Πικάσο.

Διαβάστε ακόμη: Χλιδάτος γάμος! Ο πλουσιότερος Ινδός, Ανάντ Αμπάνι με την καλή του, Ραντίκα γιορτάζουν ασταμάτητα με προγαμιαίες τελετές - Δαντέλες, ζαφείρια, μαργαριτάρια - Δεν λυπούνται! (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Bollywood γάμος! Ο γιος του πιο πλούσιου Ινδού παντρεύεται τον παιδικό του έρωτα - Με Rihanna στη δεξίωση (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Καρέ -καρέ ο γάμος του γιού του πλουσιότερου Ινδού – Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν, η χλιδάτη τελετή & η συγκλονιστική άφιξη της νύφης (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ