Κατερίνα Καινούργιου-Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι ζευγάρι: Κοινή έξοδος στο Κολωνάκι μετά τις διακοπές στην Πάρο – Δείτε φωτογραφίες

Η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε "summer in the city"

Επιστροφή στην Αθήνα από την Πάρο έκαναν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής μετά τις χαλαρές διακοπές τους στο νησί των Κυκλάδων.

Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι αχώριστο και αυτό αποτελεί μια ακόμη ένδειξη, πως η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί, παρά την επιλογή τους να μην επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και να διαψεύδουν την είδηση της σχέσης τους.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου-Παναγιώτης Κουτσουμπής: It's official! Η πρώτη κοινή τους φωτό αγκαλίτσα

Οι κοινές τους αναρτήσεις

Το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουλίου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε γνωστό με μια ανάρτηση στο Instagram, πως βρίσκεται για κρασί σε ένα από τα μαγαζιά του φημολογούμενου συντρόφου της στο Κολωνάκι.

Η ίδια μάλιστα κοινοποίησε το μαγαζί και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή μεταξύ άλλων προσώπων, που βρίσκονταν στην παρέα τους.

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής - Κολωνάκι

 


Την ίδια ώρα στον λογαριασμό του επιχειρηματία στο Instagram παρατηρήθηκε φωτογραφία φίλης του, στης οποίας το Instagram story φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπο της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Δείτε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Απόδραση στο πολυαγαπημένο της Παρίσι - Είναι μαζί της ο Παναγιώτης Κουτσουμπής; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ