Κηδεία Michel de Grece - Σύσσωμη η οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου, Άννα Μαρία, Μαρί Σαντάλ - Στα λευκά η σύζυγος του, Μαρίνα Καρέλλα (φωτό)

Παρούσες και η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με την αδερφή της, Ειρήνη

Πλήθος κόσμος παρευρέθηκε στο για να "αποχαιρετήσει" τον πρίγκιπα Μιχαήλ της Ελλάδος και της Δανίας.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στο Α' Νεκροταφείο στο Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων.

Πρώτη κατέφθασε η σύζυγος του εκλιπόντα, Μαρίνα Καρέλλα ντυμένη στα λευκά ενώ στο χώρο υπήρχαν δεκάδες στεφάνια.

Το "παρών" μεταξύ άλλων έδωσαν ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ, η Άννα-Μαρία, ο πρίγκιπας Νικόλαος, ο πρίγκιπας Φίλιππος, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με την αδερφή της Ειρήνη και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Mε θλίψη η Οικογένεια ανακοινώνει ότι ο Πρίγκιπας Μιχαήλ, αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς, απεβίωσε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2024. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2024, ώρα 12:00, στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών.

Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Τατόι.

Θερμή παράκληση αντί στεφάνων εις μνήμην, να γίνουν δωρεές στην Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού ΕΛΙΖΑ, της οποίας ο Πρίγκιπας Μιχαήλ υπήρξε Ιδρυτής & Επίτιμος Πρόεδρος. Λόγω πένθους, τα γραφεία και υπηρεσίες του ΕΛΙΖΑ, θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 1η Αυγούστου», σημειώθηκε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό της Εταιρείας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, Eliza Society, στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Πέθανε ο πρίγκιπας Μιχαήλ της Ελλάδος & της Δανίας ή αλλιώς, Michel de Grece - Η καριέρα ως συγγραφέας & ο γάμος με τη διάσημη ζωγράφο, Μαρίνα Καρέλλα (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Michel de Grece: Tο φώτοαλμπουμ της ζωής του πρίγκιπα Μιχαήλ της Ελλάδος - Ευτυχισμένες στιγμές με την Μαρίνα Καρέλλα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ