Πριγκίπισσα Κέιτ-Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Θα ταξιδέψουν μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι; Τι αποκαλύπτει ο Βρετανικός Τύπος

Θα είναι η τρίτη εμφάνιση της royal;

Συγκρατημένα, θα λέγαμε, good news από την Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναμένεται να παρευρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη εβδομάδα.

Μπορεί τα πράγματα φέτος να είναι πολύ περιορισμένα με τις θεραπείες που υποβάλλεται η Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο αλλά και τη μάχη που δίνει ο Βασιλιάς Κάρολος με την ίδια ασθένεια, να έχουν ανατρέψει τα δεδομένα.

Ωστόσο, το Daily Express σημειώνει ότι σύντομα θα παρακολουθήσουν ορισμένες αθλητικές εκδηλώσεις.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι βέβαιο ότι ετοιμάζει βαλίτσες για το Παρίσι. Την επόμενη εβδομάδα θα παρακολουθήσει διάφορα αγωνίσματα ανάμεσα στα οποία θα είναι και καινούργια αθλήματα που εντάχθηκαν φέτος στο ρόστερ των Ολυμπιακών Αγώνων.

Προς το παρόν κανένα δελτίο τύπου από το παλάτι ή άλλη επίσημη πηγή δεν έχει επιβεβαιώσει την άφιξη της πριγκίπισσας Κέιτ.

Η 42χρονη royal έχει κάνει δύο σημαντικές εμφανίσεις κατά τη φετινή χρονιά.

Η πρώτη ήταν στα γενέθλια του βασιλιά, στο Trooping the Color τον Ιούνιο και στον τελικό αγώνα τένις Ανδρών στο Wimbledon ένα μήνα αργότερα.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Με μωβ midi φόρεμα έδωσε το τρόπαιο στον νικητή του Wimbledon - Χαμογελαστή με εξαιρετικό στιλ η πιο αγαπητή royal στον πλανήτη (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Eπανεμφάνιση Πριγκίπισσας Kate: Με ιαχές ενθουσιασμού την υποδέχτηκαν – Όλο το Wimbledon όρθιο! – Ρίγη συγκίνησης & χαράς (φωτό & βίντεο)

instagram @the_royal_watcher

 «Η πριγκίπισσα θα ήθελε πολύ να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχει τόσο όμορφες αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 και θέλει να πάει σε άλλους Αγώνες αφού είναι τόσο κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο», ανέφερε πηγή κοντά στην Κέιτ.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Επέστρεψε η αγαπημένη μας – Όμορφη, λαμπερή & πολύ chic – Η μέλλουσα Βασίλισσα έκανε το comeback (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι φωτό & τα βίντεο από την πρώτη επανεμφάνιση της Πριγκίπισσας Κέιτ – Λεπτότατη με σφιγμένο χαμόγελο – Τα 3 παιδιά της στο πλάι της με φανερή ανησυχία

Επομένως, ακόμη κρατάμε "μικρό καλάθι" κι ελπίζουμε η κατάσταση της υγείας της να της επιτρέψει να εμφανισθεί σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ