Τα κορίτσια ξενυχτάνε (χωρίς) ένα μυστικό, ω ω! Κατερίνα Καινούργιου & Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί στην Πάρο - Δείπνησαν στο εστιατόριο του νέου συντρόφου, Παναγιώτη Κουτσουμπή (φωτό)

Η "Super Κατερίνα" είναι και πάλι ερωτευμένη χωρίς να το κρύβει

Ερωτευμένη βρίσκει το φετινό καλοκαίρι την Κατερίνα Καινούργιου.

Η οικοδέσποινα της πρωινής εκπομπής του Alpha, "Super Κατερίνα" περνάει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο, καθώς εκεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο νέος της σύντροφος, Παναγιώτης Κουτσούμπης.

Με μία ανάρτηση της χθες (1/8) η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έδειξε στιγμιότυπα από το δείπνο που είχε στο εστιατόριο (Isola Paros) του 35χρονου στο νησί μαζί με τέλεια παρέα!

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Μαίρη Παλιαλέξη, την Τίνα Μεσσαροπούλου και την Έλενα Νικολαΐδου να απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό τους δίπλα στη θάλασσα.

"Μία υπέροχη βραδιά", σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησης της συμπληρώνοντας το tag #alphagirls καθώς όλες τους εργάζονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Όλες οι γυναίκες πόζαραν με λαμπερό χαμόγελο και καλοκαιρινά looks δείχνοντας μας ότι πέρασαν φανταστικά.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου-Παναγιώτης Κουτσουμπής είναι ζευγάρι: Κοινή έξοδος στο Κολωνάκι μετά τις διακοπές στην Πάρο – Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου-Παναγιώτης Κουτσουμπής: It's official! Η πρώτη κοινή τους φωτό αγκαλίτσα

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ