Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: "Αγαπούν ο ένας τον άλλον - Πάλεψαν να τα καταφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν" - Έτοιμα και τα χαρτιά του διαζυγίου

Τίτλοι τέλους για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι ...

Singles κι επισήμως θα δηλώνουν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ.

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι δεν κατάφερε να προσπεράσει τις μεταξύ του διαφορές και τελικά το διαζύγιο είναι μονόδρομος...

Δημοσίευμα της Daily Mail υποστηρίζει ότι τα χαρτιά του διαζυγίου είναι έτοιμα και πλέον είναι θέμα χρόνο η κατάθεσή τους.

Πηγές από το περιβάλλον και των δύο ανέφεραν στην Daily Mail πως οι τελευταίες προσπάθειές τους να σώσουν τον έρωτά τους, δεν απέδωσαν, κι έτσι αναμένεται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους κι επίσημα πια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η κίνηση του Μπεν Άφλεκ να κλείσει τη συμφωνία για το νέο του σπίτι αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες, την ίδια ημέρα που η Τζένιφερ Λόπεζ ολοκλήρωσε την πώληση του διαμερίσματος της στη Νέα Υόρκη, και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της, 24 Ιουλίου.

Last week the superstar celebrated her 55th birthday without her husband Ben Affleck by her side

«Τα χαρτιά του διαζυγίου είναι έτοιμα εδώ και ένα μήνα, αλλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα καταθέσουν», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της Λόπεζ.

«Θα εκδώσουν μια κοινή δήλωση που θα λέει πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πως πάλεψαν για να τα καταφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ειλικρινά, στο τέλος δεν μπόρεσαν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό που είχαν πριν έχει χαθεί και το έχουν αποδεχτεί και οι δύο», επεσήμανε η ίδια πηγή.

Μπορείτε να δείτε το νέο σπίτι του αξίας 20 εκατομμυρίων δολλαρίων εδώ: Μπεν Άφλεκ: Κι επίσημα single! Ιδού το νέο υπερπολυτελές σπίτι που αγόρασε - Με 5 υπνοδωμάτια & κόστος 20 εκατ. δολάρια (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ