Θεόδωρος Τσελίδης: Συγκινεί ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του τζούντο – «Συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά, θα το διορθώσω σύντομα - Είμαι περήφανος Έλληνας» (φωτό)

Με μια ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον έχουν βοηθήσει.

Ο Θοδωρής Τσελίδης είναι Έλληνας τζουντόκας που έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. 

Κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών, ήταν ο πρώτος Έλληνας που ανέβηκε στο βάθρο στο Παρίσι. 

Συγκινεί ο χάλκινος Ολυμπιονίκης  του Παρισιού, Θεόδωρος Τσελίδης.

Έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram, με σκοπό να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον έχουν βοηθήσει και εκφράζοντας την υπερηφάνεια του που είναι Έλληνας.

Ζήτησε συγγνώμη που δεν μιλάει ελληνικά αλλά τόνισε ότι είναι περήφανος που είναι Έλληνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του τζουντόκα:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο-Παρίσι 2024: Αποθέωση για τον Θοδωρή Τσελίδη στο Ολυμπιακό Χωριό - Με αναμένουν πυρσούς, σημαίες και αγκαλιές υποδέχθηκαν τον χάλκινο Ολυμπιονίκη

Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι».

Διαβάστε ακόμα: Φωτό ημέρας: Ο Θεόδωρος Τσελίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι! Πολλά συγχαρητήρια!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ