Βασιλιάς Φελίπε – Βασίλισσα Λετίσια: Διακοπές στο παλάτι τους στην Μαγιόρκα – Οι βόλτες με τις πανέμορφες κορούλες τους & τα φινετσάτα καλοκαιρινά looks (φωτό)

Περνάνε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Χουάν Κάρλος από το 1975 με την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας περνούσε τα καλοκαίρια του στη Μαγιόρκα. 

Αυτή την παράδοση συνεχίζει και ο γιός του, ο Βασιλιάς Φελίπε με την οικογένειά του.

Το παλάτι τους στην Μαγιόρκα χρονολογείται από τον 14ο αιώνα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε μια καλοκαιρινή βόλτα την οικογένεια του Βασιλιά Φελίπε, στην οποία όλοι ήταν ντυμένοι πολύ αέρινα και casual.

Έχουμε καιρό να τους δούμε έτσι.

Αρχικά ο Βασιλιάς Φελίπε φορά ένα blue navy παντελόνι και ένα γαλάζο λινό πουκάμισο. 

Στο πλάι του είναι η μητέρα του η Βασίλισσα Σοφία, η οποία όπως πάντα είναι super chic και φοράει ένα λευκό παντελόνι και μια κατακόκκινη αέρινη μπλούζα, την οποία συνδύασε τέλεια με υπέροχα κολιέ.

 Ωστόσο οι πιο ωραίες είναι η μαμά και οι κορούλες της.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας & η πεθερά της, Σοφία: Η καλή ατμόσφαιρα μεταξύ τους φαίνεται στο παλάτι τους στη Μαγιόρκα – Οι εμπριμέ τουαλέτες των 2 royals (φωτό & βίντεο)

Η Βασίλισσα Λετίσια ένα συγκλονιστικό ροζ φόρεμα με μαργαρίτες πάνω από το luxurious brand VIRGINIA VALD Ibiza, το οποία συνδύασε με αστραφτερά σανδάλια του σχεδιαστή Pedro Garcia.

Η Πριγκίπισσα και διάδοχος Λεονόρ εντυπωσίασε με ένα αέρινο λευκό φόρεμα με μπλε σχέδια, κοντό μανίκι και εντυπωσιακή πλάτη του σχεδιαστή μόδας Karl Marc John, αξίας 105 ευρώ.

Τέλος η μικρή Πριγκίπισσα Σοφία ήταν πανέμορφη με ένα πράσινο maxi φόρεμα από τα Zara και chic μπεζ εσπαντρίγιες.

Η Πριγκίπισσα Σοφία οδηγεί το αναπηρικό αμαξίδιο της θείας της και αδελφής του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδος, την καταπονημένη Πριγκίπισσα Ειρήνη.

Εσάς ποιο ήταν το αγαπημένο σας look;

Διαβάστε ακόμα: Εντάξει! – Με ασημένιο slip dress υποδέχτηκε τον Michael Douglas – Sexy με ηλιοκαμένο δέρμα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr