Chiara Ferragni: Ζητά διατροφή 40.000 ευρώ τον μήνα από τον Fedez – Ο ράπερ την εκδικήθηκε & πούλησε μια από τις βίλες τους (φωτό)

Αστρονομικό ποσό για διατροφή...

Η κρίση και ο χωρισμός μεταξύ του μοντέλου Κιάρα Φεράνι και τον πρώην συζύγου της Φέντεζ γίνεται ολοένα και πιο έντονη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, το όμορφο μοντέλο θα προωθήσει το αίτημα διαζυγίου με σημαντική αύξηση στην διατροφή, περίπου «40 χιλιάδες ευρώ το μήνα».

Ο ράπερ, ο οποίος απάτησε το μοντέλο πήρε την απόφαση να θέσει τη βίλα τους στη λίμνη Como προς πώληση και αυτό ήταν ένα είδος εκδίκησης εναντίον της.

Σύμφωνα με το Dillinger News, η Chiara Ferragni φέρεται να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά την αποχώρηση του Fedez από το σπίτι, στο οποίο είχαν μόλις πριν λίγο καιρό μετακομίσει.

Τώρα η Κιάρα Φεράνι αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της, στα παιδιά και τους αγαπημένους της. 

Πιο συγκεκριμένα αυτή την στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές στην Μύκονο, κάνοντας μπανάκια στην υπέροχη θάλασσά μας και το βράδυ ξέφρενο πάρτι.

Διαβάστε ακόμα: Κιάρα Φεράνι: Ο πρώην σύζυγος της, Fendez με νέα σύντροφο - Ποια είναι η 20χρονη καλλονή που σαρώνει στο μόντελινγκ! (φωτό)

Για την ιστορία, η Φεράνι τον Αύγουστο του 2016, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ράπερ Fedez. 

Στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν στη Βερόνα ενώ την 1η Σεπτεμβρίου 2018, παντρεύτηκαν στη Σικελία. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά: τον Λεόνε (γενν. 19 Μαρτίου 2018) και την Βιτόρια (γενν. 23 Μαρτίου 2021).

Χώρισαν για όπως φαίνεται ο ράπερ απάτησε την καλλονή και αποφεύγουν τις δηλώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Chiara Ferragni: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο για το μοντέλο – Μόνη με τα παιδάκια της – Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr