Channing Tatum: Ξεχειλίζει τεστοστερόνη στο νέο clip για το άρωμα του οίκου μόδας Versace – Το total black look & οι sexy κινήσεις (φωτό & βίντεο)

Η Donatella τον υμνεί! – «Είναι υπέροχος».

Όταν ο Τσάνινγκ Τέιτουμ συνεργάζεται με την Ντονατέλα και τον οίκο μόδας Versace το αποτέλεσμα δεν γίνεται να είναι τίποτα άλλο πέρα από θεικό.

Ο σταρ του Χόλιγουντ με πολλή διάθεση έγινε το πρόσωπο για την νέα καμπάνια του συγκλονιστικού ανδρικού αρώματος Versace, «Eros».

Η Ντονατέλα τον υμνεί γράφοντας:

Διαβάστε ακόμα: «Μου άρεσει να δουλεύω με τον Channing Tatum για φωτογραφίσεις. Όχι μόνο δείχνει υπέροχος, έβαλε και την καρδιά του σε αυτή την καμπάνια. Δείχνει δύναμη και δυναμισμό και είναι επίσης ένας από τους πιο ευγενικούς και γοητευτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Ορίζει τη σύγχρονη αρρενωπότητα. The perfect Versace man - Δεν υπάρχει καλύτερος για να ενσαρκώσει τον Eros».

Διαβάστε ακόμα: Επίσημα αρραβωνιασμένοι Channing Tatum & Zoe Kravitz! Το πάει σοβαρά το hot ζευγάρι του Χόλιγουντ - Το δαχτυλίδι που επιβεβαίωσε το γεγονός (φωτό)

Ο ηθοποιός έβαλε  ένα total black outfit και πόζαρε με αυτοπεποίθηση στο νέο κλιπ της καμπάνιας. 

Είναι καλλονός και πολύ sexy.

Απολαύστε τον:

Ξεχειλίζει τεστοστερόνη!

Διαβάστε ακόμα: Η Donatella Versace μας συγκινεί - "Το πνεύμα σου ζει για πάντα" - 27 χρόνια από τη δολοφονία του αδερφού της, Gianni (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr